Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerető vagyok, de nem bírom tovább! Mit tegyek?
Nem fogod megszerezni, és nem kapsz téged sajnáló válaszokat.
Együtt érző válaszok annak a nőknek járnak, akik szeretők úgy, hogy soha a férfi családját nem akarták szétbarmolni, és nem akarták megszerezni az illetőt, hanem megköszönték ha 10 percet együtt tölthettek vele-mert szerették.
Arról már ne is beszéljünk, hogy az az ember, aki szereti a másikat, sosem vár a bukására. Soha.
Szóval megérdemled a sorsodat. Még a szeretők között is az alja vagy.És igen, voltam szerető, és soha a másik ember családját nem akartam tönkre vágni, és soha nem hoztam kínos helyzetben, és csak akkor lettem felfedve, mikor a férfi akarta, és egyetlen pillanatra nem tettem alá, még akkor sem, ha 2 mondat elég lett volna arra, hogy a fazon az enyém legyen. Megvetlek. Ennyi.
Vigyázz mit kívánsz. Nem tudom mennyire fog tetszeni a dolog mikor a fizuja egy része gyerektartásra megy el hétvégente a gyerek meg megpróbálja megkeseríteni az életed (mert jó eséllyel utálni fog ha szerető voltál).
Meg a hétköznapokba már nincs az az izgalom és ott lesz a tudat, hogyha az előző mellett szeretőt tartott melletted miért ne tenné. Össz egészébe lehet megérdemelnéd. Valami azt súgja boldogság nem sok lesz benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!