Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerető vagyok, de nem bírom tovább! Mit tegyek?
Ismertem egy ilyen párt. Nevezd sikersztorinak, ha akarod. A szerető terhes lett, megszült, a pasi hazavitte gyerekestől. Közölve a feleséggel, hogy ők biza mostan itt fognak élni, mert hát mégiscsak az ő kölyke.
A válásba tönkrement a feleség, és annak a gyereke, lelkileg jórészt szerintem a szerető is, bár ebbe kevésbé láttam bele.
Viszont 16 évig a pasival volt utána, szült még neki X gyereket. Aztán a pasi őt is otthagyta.
Sikersztori? Talán.
Állítsd a pasit választás elé. Vagy te, vagy ő.
Készülj fel azonban arra is, hogy nem téged választ. A helyzet eldől, így vagy úgy.
Ha nem bírod tovább, akkor jelen helyzetben az is megoldás lenne, ha nem melletted döntene. Hiszen az is döntés, és megbontja ezt a patt helyzetet. Valamint nem használja ki az érzéseidet sem.
Tudom, hogy kegyetlen, de itt nincs jó válasz. Két év alatt nem döntött melletted, s tudod te is, hogy nem is fog, épp ezt írtad le fentebb. Mindegy, hogy a gyerek miatt, vagy mert "szegény nő" vagy épp a párod erkölcsei nem viselnék el.
Miért akarsz második lenni, szenvedni, ha nélküle lehetnél boldog, máshol pedig első is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!