Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerető vagyok, de nem bírom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerető vagyok, de nem bírom tovább! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2 éve vagyok egy férfi szeretője, de lelkileg nagyon kikészültem már emiatt, beleszerettem a férfibe és meg akarom szerezni. Most is sírok délután óta. Volt már valaki hasonló helyzetben? Mi lett a vége? Aki igen az privátban is írhat!

2015. máj. 31. 21:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ismertem egy ilyen párt. Nevezd sikersztorinak, ha akarod. A szerető terhes lett, megszült, a pasi hazavitte gyerekestől. Közölve a feleséggel, hogy ők biza mostan itt fognak élni, mert hát mégiscsak az ő kölyke.

A válásba tönkrement a feleség, és annak a gyereke, lelkileg jórészt szerintem a szerető is, bár ebbe kevésbé láttam bele.

Viszont 16 évig a pasival volt utána, szült még neki X gyereket. Aztán a pasi őt is otthagyta.

Sikersztori? Talán.

Állítsd a pasit választás elé. Vagy te, vagy ő.

Készülj fel azonban arra is, hogy nem téged választ. A helyzet eldől, így vagy úgy.

2015. jún. 1. 16:02
 12/15 A kérdező kommentje:
Nem fog engem választani a gyerek miatt, ha választás elé álítom. Ezt tudom, bár sosem kérdeztem rá mert nem tudnám elviselni a választ....
2015. jún. 1. 16:08
 13/15 anonim ***** válasza:
Másfél évig jártam ugyanebben a cipőben :( nem akartam megérteni, hogy tud együttélni egy impotens, pikkelysömörös, sánta, cukorbajos, alkoholista farokkal, aki még csalja is. Hisztiztem, duzzogtam, szomorkodtam , bújkáltam miatta. Beleszerettem és a mai napig szeretem, de nem működik! Ezt el kellett fogadnom :(
2015. jún. 1. 20:08
 14/15 anonim ***** válasza:

Ha nem bírod tovább, akkor jelen helyzetben az is megoldás lenne, ha nem melletted döntene. Hiszen az is döntés, és megbontja ezt a patt helyzetet. Valamint nem használja ki az érzéseidet sem.

Tudom, hogy kegyetlen, de itt nincs jó válasz. Két év alatt nem döntött melletted, s tudod te is, hogy nem is fog, épp ezt írtad le fentebb. Mindegy, hogy a gyerek miatt, vagy mert "szegény nő" vagy épp a párod erkölcsei nem viselnék el.

Miért akarsz második lenni, szenvedni, ha nélküle lehetnél boldog, máshol pedig első is?

2015. jún. 1. 20:47
 15/15 anonim válasza:
Ez csak akkor tud kiteljesedni,csak akkor tudtok egymáséi lenni,ha tényleg egymásnak vagytok teremtve,akik egy lélekből születtek le a férfi és a nő,mint akiket félbe vágtak,és összeraktak,mert nem lehet másként..mindig ezt mondta a párom, immáron férjem.Az hogy nem jó időben találkoztatok..erre is megvan a válasz..így kellett lennie,hogy azokkal a tapasztalásokkal,élményekkel amiket addig átéltetek mindezekkel a hátatok mögött álljatok egymás elé,és válasszátok az igaz boldogságot.2 évig voltam szerető,de mi az első perctől tudtuk hogy ez más és soha többé nem fog más kelleni csak mi egymásnak.kitartást mindenkinek aki ilyen cipőbe jár!De azt mindenki belül tudja,hogy mennyire érzi ugyanazt a párja amit ő vagy nem..Soha nem kérdezni!Ha azt érzi úgyis mondja!Soha nem követelni!Ha úgy érzi úgyis megteszi!Csak szerelmet és boldogságot és mosolygást élni meg együtt!
2021. jan. 6. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!