Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Én ezt már nem bírom tovább! (? )

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én ezt már nem bírom tovább! (? )

Figyelt kérdés

Férfi vagyok nem szeretnék párkapcsolatot, szexet igen.

Nem vagyok egy görög félisten, de nem nézek ki rosszul, nem vagyok ocsmány vagy gusztustalan.

Haveri körömben nincs olyan lány akivel tudnám csinálni, társkeresőn FIZETNEM KELL azért, hogy leveleket tudjak írni ismeretlen nőknek akik azután vissza sem írnak......

Utcán nem lehet leszólítani egy lányt azzal, hogy jöjjön dugni ma vagy ekkor meg ekkor.

Akikkel beszédbe próbálok elegyedni MINDIG van barátja vagy ultrakomoly kapcsolatra vágyik.

Annyit hangsúlyozzák ezen az oldalon, hogy a lányok mindenkivel lefekszenek meg állandóan szexelnek. Lehet így van mert egy lány akkor tudja csinálni amikor akarja, de én miért nem, csak azért mert f.sszal a lábam közé születtem??

Kérdezem én, hol vannak ezek a lányok?! Sehol nem találni egyet sem, társkeresők semmi másról nem szólnak csak a férfiaktól történő pénzlehúzásról, lányoknak mindig van barátjuk vagy soha nem akarnak csak szexet.

Komolyan ekkora hihetetlen nagy igény lenne manapság az, ha egy férfi néha meg akar dönteni egy nőt??? Lassan az Everestet könnyebb szabadtüdővel megmászni mint egy nőt ágyba vinni....

2016. febr. 6. 14:21
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
34%
Kérdező amennyi pénzt kiadsz társkeresőn arra hogy írni tudj és még választ se kapj, annyiból elvész egy fiatal,szép,igényes prostihoz!Szerintem rengetegen ezt csnálhatják mert annyi prosti meg tud élni...
2016. febr. 6. 14:35
 2/23 anonim ***** válasza:
62%

"Lassan az Everestet könnyebb szabadtüdővel megmászni mint egy nőt ágyba vinni...."

CSak akkor, ha nem vagy jóképű. Küldj egy képet priviben és megmondom, induljál-e a Himalájába.

2016. febr. 6. 14:36
 3/23 Blade Bone ***** válasza:
72%
Szedd elő a bankkártyád, virítsd a lóvét ahol kell, és majd ŐK megtalálnak téged.. a rendes csajokat meg ne zaklasd.
2016. febr. 6. 14:37
 4/23 A kérdező kommentje:
3 - a rendes lányok számára a szex teljesen életidegen? Ne hülyéskedj már.
2016. febr. 6. 14:39
 5/23 anonim ***** válasza:
53%

Meg is édemled.

Esetleg mégis csak mese hogy a nőket könnyű ágyba vinni. :-D

2016. febr. 6. 14:53
 6/23 A kérdező kommentje:

5 - Mégis mi az hogy meg is érdemlem (nagy mosollyal?)????

Magyarázd már el, miért érdemlem meg...

Már ott tartok, hogy lassan szétvet az ideg mert nevetségesnek tartom az egész helyzetet.

A prostik pedig felejtősek. Azt akarom, hogy egy lány azért feküdjön le velem mert szereti és élvezi a szexet, ne pedig azért mert megvan a szükséges rossz a napjának annak az egy órájában.

2016. febr. 6. 14:57
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Jaj ne játszd már a butát. A rendes lábnyoknak sem a szexel van baja, hanem azzal, hogy nem akarják akárkivel érzelmek nélkül...
2016. febr. 6. 16:35
 8/23 anonim ***** válasza:
77%
Miért nem akarsz kapcsolatot? Adj érzelmeket,lesz punci.
2016. febr. 6. 18:12
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarsz semmit egy lánytól, ne is fogja veled élvezni a szexet, nem is fog kívánni. Innentől bukó a dolog.
2016. febr. 6. 19:16
 10/23 A kérdező kommentje:

8 - nincs rá időm és energiám így nem is működne, pocsék kapcsolatba pedig fölösleges belemennem.

9 - nem csak egy puncinak tartanám, nyilván lennének érzelmek és kötődés, de semmi komoly.

2016. febr. 6. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!