Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább mit tegyek, táncos lány vagyok közben lett párom ugy érzem becsapom nem birom tovább?!
Mindig jobb ha elmondod mint hogy mástól tudja meg. Gondolom nem a balettra gondolsz de végül is mindegy... Joga van tudni mivel foglalkozol mert sokkal rosszabb lesz neki ha egy ismerősétől hallja először a tényt, látott téged egy clubban a rúdon (nem tudom konkrétan milyen táncról van szó)
Ez még nem olyan gond szerintem, amit nem lehetne elfogadni vagy megoldani.
És mi a baj azzal?....
Én is táncolok, de még nem vagyok a fellépési szinten, úgyhogy csak az edzőteremben és kurzusok végén a gálákon lépek fel. Az egyetemen egyelőre nem is gondolkodhatok a tudásszintem alapján, pedig több volt csoporttársam elvégezte már menet közben, többük tanít már évek óta, az ő óráikra is járok.
7: Az említett ismerőseim közül többen is rúdtáncolnak IS, és teliposztolják a rúdtáncos képeikkel a Facebook-ot.
Elég nehéz műfaj, még ha felsőfokú képzettséggel is kezdtek neki, csak tátjuk a szánkat, hogy miket tudnak.
Millió like-juk van (többdiplomás ismerősi közegben).
Itt az első 2 sor találat semmi ahhoz képest, amit fel szoktak tenni, csoportképeket, színpadi show-kat az ismerőseim. Lenyűgöző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!