Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Legénybúcsú és táncos lány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legénybúcsú és táncos lány?

Figyelt kérdés

Nem vagyok megszállottan féltékeny típus, aki a pasija telefonját nap, mint nap átnézi,de valahogy mégsem szeretném, ha a legénybúcsúján gusztustalanul őszintén kimondva: kiéhezve, álló farokkal a táncos csajt taperolja...Valamilyen szinten már ez is megcsalás szerintem??Vagy csak már nem látok az idegtől?XD

utána olvastam a csajnak a neten és hát őszintén leírja, hogy azt csinál a pasikkal amit csak akar....

Ki mit csinálna a helyemben?Mert bízunk egymásban teljes mértékig, de mégis fáj a gondolat...nem tehetek róla...

2010. márc. 25. 16:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
keress új barátot
2010. márc. 25. 16:26
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem engedném ezt.
2010. márc. 25. 16:28
 3/12 anonim ***** válasza:

Én is bizom a páromba, de ezt meg nem engedném. Mégiscsak pasi :S.

Nekem ez nem fér bele. Menjen egyet piálni haverokkal, de más nő ne tekeregjen a nyakába.

2010. márc. 25. 16:29
 4/12 anonim ***** válasza:
Esküvőd lesz? Nekem is rohadt szarul esne ha barátom legénybúcsúján nő sztriptízelne meg minden... Szóval teljesen megértlek! Nem kimondottan megcsalás, de valamilyen szinten lehet hogy az... Pedig általában pont esküvő előtt szok az ilyen lenni, amikor pont nem kéne:(
2010. márc. 25. 16:29
 5/12 anonim ***** válasza:
50%
Ez hozzá tartozik egy igazi legénybúcsúhoz, mint a pap az esküvőhöz.
2010. márc. 25. 16:32
 6/12 anonim ***** válasza:
Az én pasim megmondta a haverjainak (magától!), hogy neki csajt ne szervezzenek be, mert nem hiányzik neki, szarul/kellemetlenül érezné magát ebben a szituban.
2010. márc. 25. 16:43
 7/12 anonim ***** válasza:
elég szomorú hogy hozzátartozik, hiába akkoris... ellentétes esetben nem esne rosszul a férfinak? szerintem de..
2010. márc. 25. 16:43
 8/12 A kérdező kommentje:

Hát na ez az...mert amikor én felhozom, hogy talán nekem is lesz táncos fiúm akkor ki van akadva..Érthető hisz neki sem esne jól, ha egy idegen srác lógatná az arcomba a limbikéjét...Nem az a lényeg, hogy nem bízom benne...sosem adott okot a kételkedésre, de egyszerűen össze szorul a szívem ha arra gondolok, hogy egy idegen csaj nyomja az arcába amilye van.Főleg, hogy ez nem arról szól hogy 5 méterről nézik a csajt, hanem sajnos testi kapcsolat is jócskán van:S

Nem tudom mit tegyek....de nem hisztizhetek neki, hogy márpedig akkor sem lesz csaj....úgyse érek el vele semmit...Nem látom értelmét...De akkor is rossz:S

2010. márc. 25. 16:54
 9/12 anonim ***** válasza:
Magyarázd el neki, hogy neked ez mennyire szarul esik. Ha szarik az érzéseidre, akkor jó sok pénzt kidobtatok egy lagzira...:S
2010. márc. 25. 17:49
 10/12 anonim ***** válasza:
Hát engem nem érdekelne hány táncoslányt taperol körbe, úgysem kellenek neki, úgyis engem, így nem érdekel, de az már cseppet sem igazságos, hogy neki lehet, neked nem lehet táncosfiúd. Ez így nem fair.
2010. márc. 25. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!