Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legénybúcsú és táncos lány?
Nem vagyok megszállottan féltékeny típus, aki a pasija telefonját nap, mint nap átnézi,de valahogy mégsem szeretném, ha a legénybúcsúján gusztustalanul őszintén kimondva: kiéhezve, álló farokkal a táncos csajt taperolja...Valamilyen szinten már ez is megcsalás szerintem??Vagy csak már nem látok az idegtől?XD
utána olvastam a csajnak a neten és hát őszintén leírja, hogy azt csinál a pasikkal amit csak akar....
Ki mit csinálna a helyemben?Mert bízunk egymásban teljes mértékig, de mégis fáj a gondolat...nem tehetek róla...
Én is bizom a páromba, de ezt meg nem engedném. Mégiscsak pasi :S.
Nekem ez nem fér bele. Menjen egyet piálni haverokkal, de más nő ne tekeregjen a nyakába.
Hát na ez az...mert amikor én felhozom, hogy talán nekem is lesz táncos fiúm akkor ki van akadva..Érthető hisz neki sem esne jól, ha egy idegen srác lógatná az arcomba a limbikéjét...Nem az a lényeg, hogy nem bízom benne...sosem adott okot a kételkedésre, de egyszerűen össze szorul a szívem ha arra gondolok, hogy egy idegen csaj nyomja az arcába amilye van.Főleg, hogy ez nem arról szól hogy 5 méterről nézik a csajt, hanem sajnos testi kapcsolat is jócskán van:S
Nem tudom mit tegyek....de nem hisztizhetek neki, hogy márpedig akkor sem lesz csaj....úgyse érek el vele semmit...Nem látom értelmét...De akkor is rossz:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!