Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legénybúcsú táncos lány nélkül?
Szia! Szerintem engedd meg neki. Nincs ebben semmi, ha nem fekszik le a csajjal. Úgyis téged szeret :) Hadd viruljanak a haverok :)
2010. márc. 25. 19:38
2010. márc. 25. 19:39
Na figyelj,ha valaki szeret Téged igazán,tiszta szívéből,megbecsül,tisztel,és hűséges típus,akkor annak akár Voksán Virág is pucsíthat,akkor sem fog megcsalni! Ugyanakkor vedd figyelembe,hogy azért van a szeme,hogy nézzen,hiszen hűséget fogadott,és nem vakságot!Figyelj,ezek ösztönök,és ha valaki szereti a párját,uralkodik rajtuk.Viszont ez nem jelenti azt,hogy másra neki már fel sem állhat,csak Rád!Most ez pont olyan,mintha Te elmennél egy nőnapi buliba,és egy chippendale fiú vonaglana Neked.Akkor ez már megcsalás lenne?Szerintem nem.Szóval legyen több önbizalmad,és ne agyalj olyan dolgokon,amik még be sem következtek,másrészt,ha be is következnének,akkor sem lennének egyenértékűek a megcsalással.
2010. márc. 25. 19:41
Miért pont Voksán Virágot mondtad? Mert ő szerintem iszonyat csúnya és kiégett.
2010. márc. 25. 20:08
5/8 A kérdező kommentje:
Persze, ilyen a barátom...szeret,hűséges, becsületes...csak amikor egyszer poénból felhoztam, hogy akkor nekem is lehet, hogy lesz táncos fiúm (ami persze nem lesz) akkor kikelt magából és teljes mértékben ellenezte...ami nem csoda, hisz neki is rosszul esne, ha nekem vonaglana egy srác a limbijével:D
De akkor is tudat alatt ott van az a "félsz" vagy minek nevezzem ami bántó, még akkor is ha tudom engem szeret:S
Persze tiltani nem fogom tőle, nincs is jogom, csak azért bántja az önérzetem, hogy amiket pl hallottam legénybúcsúkról, hogy tejszínhabot nyom a csaj magára ide-oda és hát azt a fiúnak kell eltüntetni valahogy...:D
Meg hasonló kis finomságok:S Meg most mondjuk ki őszintén: melyik pasinak ne jutna közben eszébe, hogy de megd.gná a csajt...:S Nem?
Jó,most csak egy példát mondtam,ízlés kérdése.A lényeg ettől még ugyanaz,teljesen mindegy,kit mondok,vagy írok.Egyébként meg,nem tudom,ki az a fiú,aki kirugdosná az ágyából,ha nem lenne senkije éppen.Mondjuk inkább nem is folyok bele,mivel nő vagyok. :-)
2010. márc. 25. 20:10
7/8 A kérdező kommentje:
Pontosan...lehet nekünk Voksán Virág egy talpig MŰNŐ!De nem sok pasi mondana neki nemet.Barátom haverjai pl. Mészáros Dórát akarják meghívni...hát szerintem ő se sokkal jobb...Bár férfi szemmel biztos farokállító:D
Torta tejszínhab nélkül??? Na neee...
2010. márc. 26. 07:31
Kapcsolódó kérdések: