Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tovább mit tegyek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább mit tegyek, táncos lány vagyok közben lett párom ugy érzem becsapom nem birom tovább?!

Figyelt kérdés
Nyugodtan elítélhettek,szídhattok de elég rossz anyagi helyzetben voltam és most én segítek a páromnak mindent megkap beteg nem dolgozik és a Szülei sincsenek jo helyzetben megteszek nékik mindent de már nagyon kivagyok nagyon szeretem őket de nem tudom meddig birom még igy húzni :(
2015. aug. 21. 20:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Már bocs de itt te tartod magad "rossz lánynak"

hisz te tudod a legjobban hogy ez csak tánc,ezért ezen nincs mit szégyelned,(van ilyen sport is ugye).

Vállald azt amit csinálsz és jobb ha tőled tudják meg mint egy ismerőstől.

Ezt csinálod és kész.A következményeket is vállalnod kell mert elvileg felnőtt vagy ami ezzel jár.

Beszélj először a pároddal.

2015. aug. 22. 01:20
 12/13 A kérdező kommentje:
Club bárról van szó nem egyszerű"sportról"
2015. aug. 23. 02:44
 13/13 anonim ***** válasza:

Tisztázzuk, mit dolgozol, úgy látom nem csak én nem értem. Rúdtáncolsz rendben van. Ez privátban is megy? Miközben előfordul hogy nagyon boldogok lesznek egyes vendégek?

Személy szerint engem az sem zavarna ha prosti lenne a barátnőm. Azt viszont nem fogadnám el, hogy ő pénzeljen.

Ahhoz azért elég agyalágyultnak kell lenni, hogy a pénzt elfogadják tőled, de közben lenézzenek a munkád miatt. De az emberi hülyeség határtalan. Biztos nem tudják, hogy mit csinálsz? Elég furcsa, hogy már az egész családot te pénzeled. Talán csak nem akarnak róla tudni, és kihasználnak. Nem te lennél az első.

Szerintem mond el, akkor is ha a durvább változatot űzöd. Van rá esély hogy megértik. Előbb utóbb úgyis kiderül, ha jól látod, akkor meg inkább előbb, jobban jársz vele.

2015. aug. 23. 03:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!