Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem birom vele tovabb, de nelkule se. Mit csinaljak?
18 eves lany vagyok,a baratom 25 es 3 eve vagyunk egyutt.
Mikor osszejottunk o drogozott, alkoholista volt es a szuleinel lakott. Nagyon szerelmes volt belem ezert abbahagyta a drogot es en naiv azthittem ezzel elvan intezve a drog tema.. Francokat. Az allando hazugsagok, allando veszekedesek, sirasok, szakitasok..
4 honap szunetunk volt, akkor massal voltam es o is aztan ujra osszejottunk, megint abbahagyott mindent (majus). Utana lett lakasa, talalt munkat, nyaralni voltunk, minden tokeletes volt pontosan julius 4.-ig.
Nem ment dolgozni, agressziv volt, mindenert orditott velem. Azota csak romlik a helyzet, zsigerbol hazudik. Nincs munkaja, a lakasat elvesziti ha igy folytatja de az anyja mar nem engedi vissza a hazba. Igyis nalam lakik kb, itt eszik/furdik/alszik.
Hazudik, hazudik, hazudik es csak hazudik. Kinyitja a szajat de mar tudom hogy nem hihetek neki. Azt mondja dolgozik, este boki ki hogy 'bebi amugy reggel elkestem..'
Ilyenkor megkerdezem hogy akkor hol a francba voltal?
Otthon, itt vasaroltam, vele talalkoztam de mindig beallva jon hozzam.
Tegnapi eset: delutan irt neki a haverja hogy mennek-e inni, a baratom lemondta mert velem szerette volna az estet tolteni es 11kor kitalalta hogy masnap dolgoznia kell ezert otthon kell aludnia mert 5kor kel...
Nem volt dolgozni. A baratai ellenem uszitjak mert miattam egy 'pun*i' lett amiert mar 2 sortol ittas allapotba kerul.
Mi a francert hazudik? Csak csuszik le a leejton es nagy szemekkel nezem ahogy tonkretesz maga korul MINDENT!
Nem merem kerdore vonni mert csak elkergetem, megszolalni nem tudok, nem 1x tortent meg hogy porig alazott szoval onbecsulesem az nincs sok, 'ugysincs igazam'.
Nem vagyok boldog, allandoan szorongok. A legjobb a szakitas lenne de egyszeruen nem megy! Apukamat elveszitettem 3 evvel ezelott, a baratom akkor ismertem meg es van valami kapocs..Nem tudom.
Felek hogy egyedul maradok, felek a maganytol, o a biztos pont az eletemben. Tole fuggok..:(
Hogy lepjek ki ebbol?
Segitsetek, ketsegbe vagyok esve!
Na szep, +1 szanalmas kerdes.
Te tenyleg ennyire szeretsz szenvedni? Akkor szenvedj tovabb, de ne sirankozz, mert magad valasztottad ezt a sorsot.
Ha meg normalis eletet akarsz magadnak, akkor baromi gyorsan hagyd ott ezt az embert. Nem fog valtozni, ezt te is jol tudod. Latja, hogy mindent megengedhet maganak, mert csak sirankozol, de ugyse hagyod ott. Ezert is van veled.
Olyan nincs, hogy nem tudsz valakivel szakitanik. Olyan nincs, hogy fuggesz tole, csak bemeseled magadnak. Kapcsolatfuggosegnek hivjak, iszonyat szanalmas dolog. Millioszor inkabb egyedul, mint egy ilyen kapcsolatban.. mar ha ezt egyaltalan kapcsolatnak lehet nevezni. Ugyan mar.. A kapcsolat kolcsonossegkre, bizalomra, szeretetre alapul, nalatok nincs meg egyik se, csak te hozod magad fuggosegi helyzetbe, a pasi meg jol kihasznalja. Gratulalok.
EBREDJ MAR FEL!
Keress inkabbb baratokat, hobbikat, foglald le magad, lepj ki ebbol a szanalomtengerbol, mert kulonben csak szenvedesre iteled magad.
Szóval a rövid ideig tartó magány (néhány hónap jobb esetben, amíg találsz valaki mást) annyira ijesztő, hogy képes vagy inkább évekig szenvedésben és terrorban élni? Gondold már át, hogy miért éri ez meg neked!
Te is látod, hogy csak ez a függés tart mellette. Innentől fogva te is tudod, mi a helyes: otthagyni. Ha nem hagyod ott, akkor nincs mit tenni, gyenge vagy és hülye. Ne legyél az, nagyon egyszerű a képlet!
És akkor nem hülyék a nők??? Hát dehogynem!!!
A héten a 4. vagy :D
Lehet hogy szép meg rendes vagy de hogy agyilag nem vagy rendben az 100000 százalék ha egy ilyennel többször is összeálltál.
18 écesen gratulálok!
Ha mellette maradsz 25 éves korodra már drogos leszel és valószínű a sarokra kerülsz...
Menekülj mielőbb az ilyentől az életed,a jövőd múlik ezen a döntésen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!