Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak most? Megcsalás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak most? Megcsalás ez egyáltalán?

Figyelt kérdés

2 hónapja csevegek egy lánnyal facebookon, nagyon megszerettük egymást, talán én jobban, mint ő engem. Nem vagyunk együtt, mert több, mint 400 km van köztünk, de a suli kezdetével talán komolyabbra is fordulhattak volna a dolgok köztünk, mert nagy mértékben csökkent volna a táv, meg tudtok volna, hogy találkozzunk együtt legyünk. DE! Tegnap bevallotta, hogy pénteken biciklizés közben találkozott a volt a barátjával és a csávó kocsijában lefeküdtek. Arra hivatkozik, hogy az otthoni zűrök miatt szüksége volt arra, hogy törődjenek vele. Én csak annyit mondta, hogy ha ilyen nagy a gáz kérhetett volna engem is, hogy legyek mellette, valahogy eljutottam volna hozzá, megoldottam volna. Erre csak annyit mond, hogy tudja, sajnálja és bánja.

Szerintetek mihez kezdjek most? Nem voltunk hivatalosan együtt, tehát megcsalásnak sem nevezném, de mégis legalább annyira fáj, mintha a barátnőm tette volna. A haverok szerint kuka, mert az egyetemen majd úgyis jön egy másik ilyen pali nála...

2015. aug. 9. 11:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Igaza van a barátaidnak!!!!!!!
2015. aug. 9. 11:26
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem megcsalás,mivel nem vagytok együtt,nagy a távolság is.Mindkettőtök azt csinál amit akar jelenleg.
2015. aug. 9. 11:31
 3/3 Estienne ***** válasza:

Legalább öszintén elmondta, ezért kap egy piros pontot. De egy olyan lány aki biciklizget a ligetben és találkozik az exével a következő pillanatban meg már lovagol rajta a kocsiban... hát nemtudom :-\

Értem én, hogy nem vagytok kapcsolatban és tulajdonképpen semmi közöd hozzá, csak kérdés mennyire lehet megbízható egy ilyen csaj, ha egy kis dráma után már rögtön más "kezeli".

2015. aug. 9. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!