Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzek így? Nagyon szeretem, mégis máshol járnak a gondolataim?
Hány éves vagy?
Egyébként szerény véleményem szerint nem éri meg felborítani ezt a kapcsolatot, egy futó kaland miatt, mert amiket írtál, ez egy nagyon is jól műkő kapcsolatnak tűnik, leszámítva azt, hogy te ebben már nem vagy olyan biztos. Pedig a leírtak alapján a barátod tényleg szerethet téged.
Az pedig már rég rossz, hogy a másik pasival csókolózol, miközben ott a barátod, nálam már a csók is megcsalás, pláne ha többször is megtörtént.
A barátod nem ezt érdemli, hogy a háta mögött más pasival csókolózz és titkon másra vágysz, mással feküdnél le.
Ha szerinted még nem pasiztad és buliztad ki magad, hát akkor keményen határozd el magad és szakíts a barátoddal, ne rabold az idejét, mert ha már tényleg ennyire rágódsz ezen a dolgon, előbb-utóbb úgyis lefekszel a másik sráccal.. Aztán lehet jön 1 újabb és újabb. Ezt pedig nem érdemli meg a barátod, hogy 2 év után így eláruld.
23 éves vagyok, ő pedig 32!
A kapcsolatunk valóban jól működik, vannak veszekedések, viták és sok mindenben nem egyezik a véleményünk, de ez hol nincs így!? Valóban szeret, de a vérmérsékletünk nem egyezik, én többször akarom, ő mindig fáradt vagy lusta vagy nincs kedve, általában heti egyszer jön össze a dolog. Egyetértek veled mindenben, igazad van. De lépni nem tudok, egyik irányba sem, csak agyalok folyamatosan, mit kellene tennem. Hol van ennek a vége? Mi adja meg az elhatározást, bárhogy is döntsek?
Ha meg ler*b*ncoznának akkor vérig lennél sértve mi?Hagyd békén a srácot, nem érdemled meg.
21 éves LÁNY
Hasonló helyzetben vagyunk most mi is, a barátnőm hasonló gondolatokon agyal folyamatosan, és egy sráccal ő is nagyon jól elvan, úgymond karnyújtásnyira van tőle, már csak azért is, mert az meg szerelmes belé.
A különbség az, hogy mi őszintén beszélünk erről a problémáról, és egy kis "kimenőt" adtunk egymásnak pont az általad említett gondok miatt. Mondjuk a fiúknak mindig könnyebb az ilyen, mert nem viszünk annyi érzelmi blablát bele.
Őszintén tárgyalunk a "fejleményekről". Nagyon rossz!!! Még nem történt meg, de nem tudom, ha el tudnám viselni, hogy lefekszik vele, mivel a gond az (amire te is számíts), hogy kezdett érzelmileg kötődni a sráchoz és nem is kicsit. Másképp túl tudnám tenni magam a történeten, de "ő nem az a fajta, nem tud ő csak úgy lefeküdni valakivel, kell a kis romantika a dologhoz...", ezért sajnos sodródik az egyre erősebb kötődés fele a másikkal.
Ennek tudatában dönts! Válassz kisebb hímtagú, béna srácot magadnak, s akkor elmegy a kedved :p Amúgy meg komoly, hogy sok szakember mondja azt, hogy ha harmonikusan túl tudsz lenni egy ilyen időszakon, akkor hosszú távon ez megerősíti a kapcsolatot. Ellenkező esetben meg persze csak ront.
Viszont a történetedben nekem gyanús az a másik sráchoz való hozzáállásod... Nem lehet, hogy kicsit több van köztetek úgy a levegőben, mint gondolnád?
Ha bulizni akarsz, mondj egy számot magadnak: 3 "darab" pasival lefekszek, és leállok. Vagy xy-al 2x lefexek, és kiszállok. Persze benne van, hogy benneragadsz, mint hogy most nekem is kinéz a dolog, de na... Remélem, hogy azért valami elgondolkoztatót is tudtam mondani. Én magam is tanácsra várok, de a kölcsönös tapasztalat is hasznos lehet.
Majd írj a fejleményekről. Kíváncsi vagyok, ha már sorstársak vagyunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!