Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem, mégis "bűnös" gondolataim vannak! Más pasikról fantáziálok a barátom mellett. Miért lehet ez? Többi lent.
Túl sok időd van ilyeneken gondolkodni, a mivanha meg a milyen lenne kérdéseket meg szépen kiverni a kedves fejecskédből.
Ja az elsőnek meg nagyon igaza van.
azért van ez,mert jó dolgodban nem tudsz mit csinálni.
egy aktuális sztorim is van.
a régi lakásomban volt egy házmester egy 55ös kövér nő.
egyik este megyek le a kutyámmal sétálni este 11kor,ő meg ott lapátolta a havat.
kérdezem,maga meg mit csinál?
erre azt mondta,hogy olyan bas-zhatnékja van,hogy mindjárt felrobban a férje meg alszik,ezért lejött lapátolni.
javaslom kövesd a példáját.
én nem arra gondolok, h jó dolgában az ember csak hülyeségeket talál ki. mert ha jó lenne, akkor lebegnél a rózsaszín ködben, és élveznéd, h boldogok vagytok. az is lehet, h az tudatosult benned, h most (vagy most már örökre?) csak ő van? és lehet, h még nem akarod elkötelezni magad ilyen fiatalon? lakva ismeritek megy egymást, és lehet, h jobban megismerted, és - ahogy kedves előző válaszadó is jelezte - a tudatalattid elkezdett jelezni, h nem ő az igazi, és változtass a helyzeten. a jól kijövünk nagyon fontos. a szeretem is nagyon fontos. de érzel egy erős lángolást is, és tudod, h ő az akivel jobban kijössz és jobban szereted, mint bárki mást tudnál szeretni? közhely: "nem az az igazi, akivel el tudod képzelni, hanem az, aki nélkül nem."
Persze nehogy otthagyd holnap!! lehet h a bolygók állása miatt diliztél be. érdekesmód mástól is hallottam a sztoridat. lehet vm különös dilibombát küld az univerzum, és miután lecsengett tisztán fogtok látni.
lehet az se volna hülyeség, ha megbeszélnétek. nem tudom.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Kicsit elgondolkoztam, ezen a tudatalattin, h talán emiatt lenne?! De ha jól érzem vele magam, akkor miért szakítsak? :( Mindig reménykedek, h elmúlnak ezek a fantáziálgatások, de pl. éjszaka meg már álmomban mással szexeltem :S:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!