Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kalandoznak a gondolataim? Elégedett családi életem van. Mégis van egy férfi aki hát nem is tudom .
Semmi okod rá. Attól, hogy házas vagy, még lehetnek barátaid, és nyilván mindenkinek jól esik, ha figyelnek rá, törődnek és foglalkoznak vele.
Plusz... kapsz ugyanilyen törődést, figyelmet, stb. a férjedtől is? Ha igen, akkor semmi gond. Ha nem, akkor viszont érdemes lenne elbeszélgetned vele arról, hogy jólesne, ha kicsit több figyelmet fordítana rád.
De ha ilyen gond nincs, akkor annál jobb - és mint mondtam, barátkozni, ismerkedni attól még lehet. Amíg nem csalod meg, és tényleg csak barát az a másik, akkor az teljesen rendben van. Pl. én is házas ember vagyok, mégis sok kedves nő-barátom van - és nem azért, mert a feleségemmel bármi gond lenne, hanem egyszerűen mert szeretek barátkozni, új embereket megismerni, és jóban lenni másokkal.
Én lefeküdnék vele és kész...a férjed amiről meg nem tud az ugye nem fáj... csak kell valami amivel sakkban tudod tartani a pasit h ne köpjön be a férjednek...
Persze biztos szereted a férjed csak vágysz egy kis változatosságra, kalandra ennyi.
ÁÁ belehalnék a lelkiismeretfurdalásba.
Csak rám kéne néznie és kiolvasná a szememből.Egyébként szerintem előbb utóbb minden kideül, és sz sincs róla, hogy ez a férfi akarna ilyesmit tőlem.
bocs Javítás:
minden kiderül
Szó sincs róla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!