Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kalandoznak a gondolataim? Elégedett családi életem van. Mégis van egy férfi aki hát nem is tudom .
Második vagyok... Kérdezted, hogy:
"soha nem gondoltál rá, vagy soha nem kívántad, hogy megsimogassonegy ilyen barátnőd, vagy hasonló? Semmi súlyosabb!Mert az eszem azért erősebb."
Éppenséggel az se lenne ellenemre, de nekem inkább a másik oldalról van kedvem megfogni a dolgot - tehát én simogatnám meg őket, ha épp különösen aranyosak, kedvesek (csak úgy "alapból", magukban, a személyiségükről beszélek)... mint ahogy azt néha meg is teszem, amikor ez teljesen természetesen "beleszőhető" a körülményekbe: tehát ha pl. bátorítom őket valami kapcsán, hogy ne félj, menni fog, stb., akkor van, hogy megsimogatom egy kicsit a vállukat, kezüket, vagy ilyesmi. Nem túl hosszan, de azért érezzék a támogatást.
És tényleg hasonló cipőben járunk ilyen szempontból, mert nekem is a feleségem egy angyal, én is megteszek neki mindent, tehát tényleg nem hiányzik semmi - egyszerűen csak úgy gondolom, hogy ennyi még bőven belefér a barátságba (annál is inkább, hogy a feleségem is tud erről, és nem zavarja, mert tudja, hogy ilyen "mindenkit támogatni igyekvő"-típus vagyok).
1 Szerintem valami hiányzik az életedből, és azért vágyódsz ennyire erre a másik férfira. Vagyis ezért gondolsz rá sokat, mert tudat alatt azt reméled, hogy ő majd meg tudja neked adni. Hiába mondod, hogy mindened megvan lehet ez csak egy érzés is, amit szeretnél átélni.
2 Valószínűleg csak rendes, tisztelettudó a munkatársad és azért kedves veled. Majd figyeld meg, hogy a többi munkatárssal hogyan viselkedik, velük is kedves? Lehet, hogy ő nem is néz rád úgy egyáltalán, csak így tartja helyesnek, hogy olykor megkérdezi hogy vagy stb.
3 Lehet, hogy csak barátkoztok. Én is érzem azt sokszor, hogy úgy szeretnék most napokat tölteni egy barátommal. Csak úgy, mert szeretem. Persze barátilag.
4 természetes, hogy jól esik ha valaki figyelmes kedves veled, és emiatt ragaszkodsz hozzá. Engem is elvarázsolnak néha így, hogy valaki kedves velem és egyből elszáll az agyam és azt hiszem, hogy úristen szeret! Pedig tudom, hogy nem csak olyankor minden elhomályosul és nem tudom magamat meggyőzni. És elkezdek gondolkozni, hogy mi lehet és biztos ő is szeretne többet stb.
Szerintem várd ki mi a helyzet, és ha csak barátilag közeledik akkor barátkozzatok, az nem baj ha a férjed mellett vannak barátaid is. De ha azt érzed, hogy ő többet akar illetve, hogy te is, akkor inkább ne találkozz vele annyit. Gondolom nem akarod megcsalni a férjed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!