Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már 2 éve szeretem, de ő mást szeret. Teljesen másfelé járnak a gondolataim, nem gondolok rá olyan sokszor mint régebben de mégis meddig fog ez tartani?!
Figyelt kérdés
én már nem szeretném szeretni mert barátnője van 8 hónapja Ha lenne valaki más aki szembefordul velem nem ragaszkodnék hozzá annyira, DE MÁR 2 ÉVE ANNYIRA SZERETEM (és ezt ő is tudja) nem üldözöm a szerelmemmel vagy ilyesmi.mit tegyek ?!?!?!
16,5 /l ő 18/f
2009. júl. 15. 22:57
1/6 anonim válasza:
hm.. bnőm ish ish ebben szenvedett már3 évig h teccett neki a srác... próbáltam lebeszélnih őt.. nem sikerül utána elvittem őt egy buliba nagyon jól érezte magát utána buli után megkereste őt egy fiűű h teccet neki bnőm és össze ish jöttek sztem rád ish rád férne egy kiadós buli kell egy másik fiú az életedbe.... és elfelejted őt hidd el nekem próbáld meg..:)
2/6 A kérdező kommentje:
havonta legalább 2* járok péntekenként és akada is jelentkező ,de amég nem jön nála "jobb" addig nem bírom erőltetni mert nem megy
2009. júl. 15. 23:11
3/6 anonim válasza:
Próbáld el felejteni valahogy azt a srácot mondjuk ez igen nehéz lesz ha 2 éve szereted........
De télleg próbálj meg egy új kapcsolatba kezdeni, tisztázd a sráccal hogy még érdekeled a volt pasid....de szeretnéd ha el tudná veled felejtetni .....
Próbáld meg...
Sok Sikert!
Puszy!
L/16 (D)
4/6 A kérdező kommentje:
köszi
bár nehéz így mert senki más nem tud érdekelni egy kicsit sem
ezellen nem tudom mit tegyek
2009. júl. 16. 20:48
5/6 Izééékeh11 válasza:
szerintem ne is próbálj mást keresni.mert mindig akkor jön egy új szerelem,amikor nem is keresed.szal eljárhats bulizni,de ne azzal a tudattal menj oda hogy nah,most biztos találok valakit ,mert akkor nem fog sikerülni
6/6 anonim válasza:
Most találtam meg a kérdésedet,és nem tudom le e írjam neked mert már jó pár idő eltelt...de halgass zenét. Úgy elviselhetőbb a kín, amit érzel,mert ez.....tapasztalat. Csak más volt mert ő kezdte el a kapcsolatunkat, esélyt adott aztán azt mondta hogy nem képes egy kapcsolatra,mert ő mást szeret. És a szerelme pedig megint mással van együtt..tehát....ez van.. :) KÉtségbe esetten beleszerettem, egyszerűen nekem is itt van a kobakban egész álló nap, egyszerűen képtelen vagyok kiverni a fejemből :) szóval nyugodj meg nem csak te vagy egydül a nagyvilágban ezzel az érzéssel...csak ő megegyezett velem hogy csak barátok leszünk, és mindennap beszélgetünk és mindennap forgatja a kést bennem... :/ ez így lesz nem változik már meg soha, de enyhítheted, nem véletlenül mondják hogy az idő gyógyít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!