Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez félelem jele? Miért vannak ilyen szörnyű gondolataim?
Igen, ez a félelem jele. Miért vannak ilyen gondolataid? Ki tudhatja?
Volt esetleg valami szerencsétlenség a családodban vagy pedig a környezetedben?
Azt is el tudom képzelni, hogy olyan boldog vagy, amilyen még életedben nem voltál. Épp ezért úgy gondolod, hogy ez nem tarthat örökké és valami szerencsétlenség biztosan jönni fog, ami véget vet ennek. Ne gondolkozz így! Örülj annak, hogy jó a kapcsolatotok, élvezd ki minden percét!
Ha tényleg túl sokszor jut ez eszedbe, érdemes erről a pároddal beszélni. Majd ő megnyugtat. Esetleg meglátogathatsz egy pszichológust is. Ő oldani tudja egy kis beszélgetéssel az ilyen szorongásokat. Én már jártam pszichológusnál és azt mondom, hogy egy egészséges ember életében is egy-két alkalommal szüksége van rá. Ettől még nem gyengeelméjű az ember.
30/F
soha nem szabd aggódni mindig a pillanat szépségét kell élvezni és hidd el a szerelem leküzd minden akadályt. és ha valaki nagyon szereti a másikat érte bármilyen balesetböl felépül.
én pl. majdnem tolószékbe kerültem egy balesetem miatt de az hogy tudtam hogy valaki számit rám eröt adott hogy felépüljek igaz kicsit sántitok de jól érzem magam és ö is jól érzi magát velem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!