Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összeköltözéstől való félelem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeköltözéstől való félelem eljegyzés után?

Figyelt kérdés
Párommal 6 éve vagyunk együtt.Mindketten 24 évesek vagyunk.Még nem élünk együtt. Ő jelenleg albérletben él én még anyuékkal.Már egy ideje mondogatja, hogy költözzünk össze én azonban addig nem akarok amíg nem lesz munkám.Nem akarom, hogy eltartson stb.Sajnos én már fél éve munkanélküli vagyok.Pár napja szinte minden előzmény nélkül megkérte a kezem.Én igent mondtam, de félek az összeköltözéstől.Félek, hogy minden rámszakad majd.Még sosem éltem a szüleim nélkül és parázok ettől, hogy mindent nekem kell majd megoldanom.Mióta az albérletbe költözött pár hónapja minden pénteken kimegyek hozzá és hétfőn jövök haza.Amíg nála vagyok sütök-főzök-mosok-takarítok mindenféle házimunkát megcsinálok.Ez nem is esik nehezemre mondjuk.De mégis valamiért félek ettől az egésztől és ha rágondolok akkor sírhatnékom van néha, hogy mi lesz.Elvileg jövőre tervezem, hogy hozzáköltözök.Idén még maradok itthon.Más is volt így hogy félt?
2011. aug. 22. 16:46
 1/3 Big Pappa válasza:
Ja a volt nőm is így volt. ott is hagytam emiatt.
2011. aug. 22. 17:20
 2/3 anonim ***** válasza:

jogos h félsz az újtól, de ne félj annyira hogy nemmersz összeköltözni vele. ez a jövőd, akár vele akár mással, előbb utóbb nem a szüleiddel fogsz lakni.

én barátnőm se akar összeköltözni velem amig nem lesz munkája, de mi még ettől messze is vagyunk, egyelőre én se tudnám megoldani hogy együtt éljünk, szóval egyelőre nem zavar.

haverom már összeköltözött barátnőjével, azóta össze is vesztek egy kicsit. nem veszélyesen, csak hát az együttélés az más, akkor minden nap tali, akkor is ha épp rosszpaszban van valaki. szóval szépen kiderülnek olyan dolgok amik esetleg addig nem. ezt is tanulni kell. én szeretnék házasság előtt 1 évet legalább együtt élni barátnőmmel. vagy ha nem ő lesz az igazi, akk is majd az aktuálissal.

2011. aug. 22. 18:14
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2011. aug. 22. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!