Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Általában milyen arányba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Általában milyen arányba fontos a külső és a belső a nőknek?

Figyelt kérdés
Tehát hány % külső és hány % belső?
2016. jan. 31. 16:34
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
15%

A férfiaknak is a külső a fontosabb, de mi nem ámítjuk azzal a nőket, hogy dagadtként is szép a belsőjük és ugyanolyan esélyeik lennének jó dumával...

Sztem ez a nagy különbség, hogy egyenesebb emberek vagyunk.

2016. jan. 31. 18:28
 52/60 anonim ***** válasza:
58%

...vagy a netes társkeresőn, ha ír egy nő, mi legalább válaszra méltatjuk, ha nem is tetszik, akkor is.

Emberszámba venni, ez a kulcsszó.

Hölgyeim, ízlelgessék csak...

2016. jan. 31. 18:29
 53/60 anonim ***** válasza:
66%

Még egy mondat, csak hogy nyomhassatok valamit a 0% felé...

Mi férfiak sose tennénk olyat, hogy ha tudjuk, hogy a nagy melleket szeretjük, hogy összejövünk egy lapos csajjal azt mondva, hogy majd mi jól "megváltoztatjuk", hogy aztán mikor kiderül, hogy qrvára nem tudtuk megváltoztatni, ő legyen a hibás ezért.

2016. jan. 31. 18:36
 54/60 anonim ***** válasza:
0%

Noss, nem tudok olyan emberről aki gondolatolvasó lenne illetve belelátna a másik fejébe, tudtommal még nincs ilyen szupertehetséggel rendelkező ember vagy nagyon eltitkolják.

Ergo a külső az ami alapján megtetszik valaki, az alapján döntjük el, hogy megismernénk e vagy sem.

Az meg, hogy kinek mi tetszik az más kérdés.

Az, hogy amennyire a külső megtetszik, vajon annyira megtetszik e a belső is, az meg eldől.

2016. jan. 31. 18:49
 55/60 anonim ***** válasza:
86%

Bár én férfi vagyok, de azért leírom a véleményem, tapasztalatom.

Interneten ismerkedtem meg egy lánnyal, akivel hetekig beszélgettünk és nagyon egy hullámhosszon voltunk, kitűnő volt a beszélgetés. Végül találkozásra került a sor (előtte nem tudta hogy nézek ki, csak 1 random kép volt rólam) ami nem ment rosszul egyáltalán, de azóta mégsem keres, nem beszélünk csak alig. Ha előtte hetekig minden jól ment beszélgetések terén, de egy találkozó után mégis jelentősen megcsappan a beszélgetések mértéke az vajon miért lehet? Én tudom, nem jöttem be neki annyira/egyáltalán külsőre. Ennyi a történet. Tanulság: hiába vagy a világ legjobb arca, tudsz beszélgetni a lányokkal semmire se viszed ha a külsőd nem megnyerő. Köszöntem.

2016. jan. 31. 19:45
 56/60 anonim ***** válasza:
73%

Ja és még annyi, hogy nem tartom magam rondának egyáltalán, sőt mondhatni viszonylag jóképűnek tartom/tartottam magam.

De csak az arcom volt a képen, az hogy alacsony vagyok (172cm), vékony az nem látszott. Szóval kiegészítem, ha nem vagy magas, izmos, top pasi már akkor b*szhatod

2016. jan. 31. 19:48
 57/60 anonim ***** válasza:
35%

57-es.

Ez nem arról szólt teljesen, amiről hiszed.

A netes, a hosszan tartó netes beszélgetős ismerkedés átka ez: a nő nem beléd szerelmesedik, hanem egy elképzelt és idealizált személybe. Tiszta pszichológia: amit mutatsz, természetesen igyekszel szép köntösben átadni(ki mondja meg az első csetelésekkor, hogy nem tud olyan nővel elképzelni hosszú kapcsolatot, aki nem nyeli le neki...), a többi viszont a lány fantáziájára van bízva, így minél tovább cseteltek, annál inkább felerősödik benne az érzés, hogy te vagy a tökéletes, de csak mert annál több áhított tulajdonsággal ruház fel.

Mikor találkozóra kerül sor, te már rég elbuktál, mikor még meg se látott...

Minden egyes tulajdonságod szépen ütköztetve lesz az ő ideáljával. Szépen lassan végigveszi vele, hogy mely tulajdonságaiddal nem felesz meg az elképzeltnek.

Vesd össze ezt az utcán való leszólítással: te irányítasz, te választasz, nem érdekel, hogy tetszik-e neki amit mondasz. Ő csak passzívan fogadja az érdeklődésedet és titokzatos maradsz a szemében. Ez nem közös döntés, hanem a te döntésed és te vezeted végig, te hívod el őt és te kéred el a számát...

Egészen más felállás ez, ami jóval kedvezőbb is neked.

Ne tévesszen meg a net a hatalmas számaival.

20000 csaj nem 20000 potenciális jelölt. A nő különlegesnek akarja érezni magát, amit azzal tudsz biztosítani, ha odaállsz elé azzal, hogy jó segge van, szép a szeme és meghívnád egy fagyira.

2016. jan. 31. 20:03
 58/60 anonim ***** válasza:
53%

Hát nem tudom, szerintem azt gondolná az ember, hogy egy ideje már tartó remek beszélgetések sora után (ami abból áll, hogy belső tulajdonságok nyilván megfelelőek) már annyira nem számítana az, ha az illető 10cm-el alacsonyabb vagy nem olyan izmos mint képzeltem annyira, hogy emiatt ne legyen semmi a dologból. De ezek szerint ez csak az én naiv kis elmémben létezik így...

2016. jan. 31. 20:23
 59/60 anonim ***** válasza:
51%

Így van, a te naiv kis elméd hiszi ezt.

Az idő majd segít, hidd el.

Kissé manipulatívabb leszel, de sokkal sikeresebb is.

2016. jan. 31. 20:31
 60/60 anonim ***** válasza:
48%
100%-0%
2016. jan. 31. 20:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!