Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Általában milyen arányba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Általában milyen arányba fontos a külső és a belső a nőknek?

Figyelt kérdés
Tehát hány % külső és hány % belső?
2016. jan. 31. 16:34
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
55%
# 17 Időpont ma 16:55 - Gyakorlott szem felismeri. :-)
2016. jan. 31. 17:02
 22/60 anonim ***** válasza:
35%

Azért férfiak válaszolják meg ezt a kérdést, mert relevánsabb, ha az igazságra kíváncsi a kérdező, mert a nők azt fogják írni, amit "szeretnének igaznak vélni" magukról.

Sajnos a kettő közt tényleg durva a különbség.

Aki pl. alacsony, attól nem várnak el már semmilyen belső tulajdonságot, mert egyszerűen nem érdekli őket onnantól. A nők képletébe ez úgy kerül bele, hogy qrvára megengedőek voltak annak a srácnak a belső tulajdonságait illetően. Csak elfelejtik, hogy ez mindössze egy utólagos statisztikai manipuláció...

Ez a fajta gondolkodás elég jellemző általánosságban is a nőkre.

Pl. amikor a férfiakban az elköteleződés hiányát látják, sosem a munkanélküli, köpcös, lakás nélküli, kopaszodót értik alatta, hanem a magas, pénzes, jóképűt. A köpcös is megjelenhetne a statisztikájukban és növelhetné az elköteleződési arányt, de a nők azt szeretik szerepeltetni a számaikban, ami nekik fontos, amivel a saját céljaikat támaszthatják alá.

A köpcös nem tartozik ide...

2016. jan. 31. 17:02
 23/60 anonim ***** válasza:
45%
Első körben 100%-ban a külső dönt. Ezért van az, hogyha egy férfi alacsony és ocsmány, mint pl. én, akkor soha, egyetlen egy lánytól sem fog még minimális esélyt sem kapni a belső ellenére. Aki ocsmánynak születik, onnantól fogva tök mindegy milyenek a belső értékei. Ezt tapasztalatból tudom, rengeteg lánynál próbálkoztam már, és mind szerint kivétel nélkül ocsmány vagyok.
2016. jan. 31. 17:06
 24/60 anonim ***** válasza:
79%
És a pasiknak? Nekik hány százalék? Csak hogy a másik oldalt is megismerjük, ha már az egyiket szidják.
2016. jan. 31. 17:14
 25/60 anonim ***** válasza:
16%
25: Nekem pl. egyáltalán nem számít a külső, mivel az enyém is rossz, ezért megelégednék bármilyen lánnyal. Sőt, szép lányoknál sosem próbálkoztam. Szerinted kaptam valaha legalább egy kis esélyt is bármilyen lánytól? Nem. Mert alacsony vagyok és ocsmány.
2016. jan. 31. 17:16
 26/60 anonim ***** válasza:
9%
33%-1%-65%. Ahol a 33% a külső, 1% a belső, 65% a pénz és a vagyoni helyzet. Köszöntelek Magyarországon!
2016. jan. 31. 17:17
 27/60 anonim ***** válasza:
45%
25 ez bonyolult kérdés mert máshogy számít a külső a férfiaknál mint a nőknél. a nők körében tök általános hogy mittodomán csak a top 10%al állnak szóba. ha egy férfinak viszont csak a legjobb 30%nyi csaj jön be akkor hiába engedékenyebb mint egy átlagnő a többi férfi már válogatósnak tartja
2016. jan. 31. 17:22
 28/60 anonim ***** válasza:
62%

25.

Hát tedd fel ezt a kérdést és meglássuk :)

2016. jan. 31. 17:23
 29/60 anonim ***** válasza:
36%
45% külső, 45% anyagiak, 10% belső (értsd: legyél bunkó, nagyképű, agresszív).
2016. jan. 31. 17:25
 30/60 anonim ***** válasza:
51%
ma 17:25 neked nagyon sanyarú sorsod lehet. Nagyon utálod a világot?
2016. jan. 31. 17:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!