Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Általában milyen arányba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Általában milyen arányba fontos a külső és a belső a nőknek?

Figyelt kérdés
Tehát hány % külső és hány % belső?
2016. jan. 31. 16:34
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
24%
28-as vagyok. előbb nem fejeztem ki magamat elég jól. szal ha egy féfi felvállalja hogy tök fontos neki a külső az nem azt jelenti hogy csak modellekre izgul fel hanem hogy a nehézsúlyúakra fintorog....vagyis egy bevallottan felszínes férfi lehet hogy valójában több nőnek ad esélyt , mint ahány férfinak ad esélyt egy olyan nő aki magát tök vajszívűnak tartja külsőt illetően
2016. jan. 31. 17:27
 32/60 anonim ***** válasza:
36%
Ha megvan a jó külső, tök mindegy, hogy mekkora szеmét rоhadék a férfi, meg hogy hogyan babrált ki az előző nőivel, vagy másokkal mekkora gerinctelen sz@ralak, a nők akkor is vonzónak fogják találni, ha kiirt egy egész kontinenst. Általában kevésbé jó külsővel megáldott férfiaknál szoktak a csajok a hibákra utazni. Jó külsővel bármit megtehetsz a nőkkel, kedvedre ráncigálhatod, kihasználhatod, átverheted őket!
2016. jan. 31. 17:28
 33/60 anonim ***** válasza:
38%

90-10%

22/N

2016. jan. 31. 17:29
 34/60 anonim ***** válasza:
7%
35-ös ezt levezetnéd logikailag? az itteniek tapasztalatból kifejezésre merik juttatni hogy semmibe vették, elutasították őket a nők mert nem elég mutatósak...ebből valahogyan azt bogóztad ki hogy a csajok tudták hogy nemleges válasz esetén nem lennének happyk és ez rossz pont volt, szóval ezért koptatták le őket. de ha a jósdában kiderült volna hogy jókedélyűen fogadják a semmit és életvidámak lennének akkor már rég lenne párjuk.....őőőő... nekem az magas. maradjunk meg azon a faék egyszerű felállásnál hogy az ok megelőzi az okozatot
2016. jan. 31. 17:37
 35/60 anonim ***** válasza:
75%

Kérdező, szerintem kevés választ fogsz nőktől kapni, amíg itt siránkoznak az ügyeletes "szegény, csalódott fiúcskák".

Én beszélgettem már ilyen magát normálisnak tartó csalódott fiúcskával, megadtam neki a lehetőséget, hogy megmutassa, hogy valóban olyan értékes, amilyennek tartja magát. Gyorsan kibújt a szög a zsákból, hogy mekkora gyökér, és nem értette, engem miért zavar, hogy ő olyan, tiltólistára került. Beszélgettem önbizalomhiányos emberrel is, elfogadta, hogy nem látom olyan szerencsétlennek, amekkorának ő tartja magát, de ragaszkodott hozzá, hogy ő olyan, amilyennek magát gondolja, és siránkozott tovább. Nem sikerült kimozdítani. Én meg nem vagyok pszichológus. De ő legalább nem viselkedett bunkón.

2016. jan. 31. 17:47
 36/60 anonim ***** válasza:
51%

Egy átlagos nő a férfiak közel 80 százalékát nem találja vonzónak, szóval a maradék 20 százalékban kell lenned, hogy egyáltalán esélyed legyen elindulni, hisz a külső az, ami megfogja a figyelmet, a nem vonzó emberek meg értelem szerűen nem vonzzák a figyelmet, szóval ja, mondhatjuk hogy a külső elég fontos, tekintve.

A "belső" alatt gondolom a személyiségbeli tulajdonságokat kell érteni. Aranyszabály, hogy, amint egy nő unatkozni kezd egy férfi mellett, akkor annak a kapcsolatnak lőttek, szóval elég fontos tulajdonság, hogy a nő figyelme folyamatosan a férfin legyen, ennek az eléréséhez pedig rendelkezni kell valamilyen tulajdonsággal, ami ezt eléri. Mindegy, hogy ezek jókedvre derítik, vagy épp az öngyilkosság szélére sodorják a nőket, a lényeg, hogy ne unatkozzon egy pillanatra se a nő. Ezekkel a tulajdonságokkal nem kell születni, az élet során elsajátíthatóak a női figyelem fenntartásához szükséges attitűdök, szóval ezek kevésbé fontosak, hisz bárki képes megtanulni.

Lényeg a lényeg, a külső a fontosabbik tényező, hisz eleve egy nagyon szűk halmaz tagjának kell lenni ahhoz, hogy egy nő figyelmét fel tudd kelteni a külsőddel, a figyelem fenntartásához szükséges viselkedésformák eltanulása viszont sokkal egyszerűbb, tehát ez egy másodlagos tényező, az ún. csajozó tanfolyamokon is ezeket oktatják, ott pedig még a legnagyobb sügérek is képesek megtanulni pár szép szót, szóval ez nem egy nagy kunszt. Hogy ez számokkal meg arányokkal hogy fest azt lehetetlen meghatározni, mert fontosságbeli kilengések minden nőnél vannak, viszont alapvetően a külső az, ami a fontosabb, ha nem is olyan mértékben, mint ahogy itt azt sokan vizionálják, de tagadhatatlan, hogy a kettő közül a külső az, ami a fontosabb.

2016. jan. 31. 17:47
 37/60 anonim ***** válasza:
48%

Hogyne, elmondom.

Bármilyen kérdés van, akármi a téma azonnal elárasztják a hobbi önsajnálók.

Az a gond ezekkel a srácokkal, hogy nem képesek és nem is akarják felfogni, hogy nem a külsővel van a baj, hanem a hozzáállással. Amíg ilyen önutáló, szánalmas, mindenhez csak negatívan közelítő lúzer benyomását keltik, soha, senki nem fog rájuk nézni.

Vannak milliószor rosszabb helyzetben lévő emberek, akik folyton képesek mosolyogni és saját nyomoruk ellenére mások életének jobbá tételén fáradozni. Ott van -szerintem mindenki hallott róla - Nick Vujcic, akinek az életkedvét szerintem semmivel nem lehetne elvenni. Most nem kell azzal jönni, hogy persze, ő gazdag. Nem volt mindig az. Ülhetne ő is az önsajnálatban, csak akkor most nem lenne szép felesége és gyereke.

Könnyebb azzal takarózni, hogy szar a külsőm, és ezért nem kellek a felszínes r*****nak, mint a téves nézeteket leküzdeni és azon dolgozni, hogy jobb legyek, több.

Egyébként, ha azt mondanám, küldjetek képet, hadd nézzem már meg mi az, hogy ronda, akkor se mernék vállalni magukat, pedig tök átlagos emberekről van szó, pont olyanok, mint akik az utcán rohangálnak. Semmivel sem rondábbak.

Eleve, aki önmagáról így vélekedik, hogy "ocsmány vagyok, ronda vagyok, nem kellek senkinek" , az hogy várja-el, hogy mások másként lássák? Miért nem inkább azt mondja, hogy "laza vagyok, jó humorú, tanult, stb., stb."Ja, mert ilyen tulajdonságok nem pont olyan lányoknak jönnek be, akikre ők vágynának, hanem mondjuk az átlagos, szürke lányoknak? Bocs!

2016. jan. 31. 17:54
 38/60 anonim ***** válasza:
81%
Én nőként a férfiak kevesebb, mint 1 százalékával akarok közös életet, családot (azaz pontosan 1 társat szeretnék, de egész életemre), mivel én hosszú távra tervezek, és az az egy ember olyan kell, legyen, akivel megvan az összhang köztünk, a többieket meghagyom másnak. Soha nem mozgatta a fantáziámat az, hogy fűvel-fával összefeküdjek csak szórakozásból.
2016. jan. 31. 17:56
 39/60 anonim ***** válasza:
0%
Nick Vujicic híres ember meg tele van pénzel mint a déli busz
2016. jan. 31. 17:56
 40/60 anonim ***** válasza:
54%
Képes vagy végigolvasni, amit írtam? Jó, hogy ennyi ragadt meg. Vagy a szinted olyan, mint a nickneved? Ajánlom, olvasd el annak a hapsinak az életrajzát, hogy hányszor próbált öngyilkos lenni, mielőtt észhez tért. Nem volt mindig gazdag. És ha gazdag vagy, akkor mi van? Legfeljebb szexet vehetsz rajta. Olyan nőt, aki a pénzt szereti, nem téged.
2016. jan. 31. 17:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!