Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj?

Figyelt kérdés

Nem találok magamnak társat. Társkeresőket már próbáltam, de ott semmi se jött össze soha. Minden képcserénél mondták ,hogy helyes vagyok. Az utcán is megnéznek, a metron is nézetek, és mosolyogtak rám a nők, de nem kezdeményeztem.

Nem igazán járok ki, mert különösebben nem érdekel.Csak azt veszem meg ami kell éppen. Mindig gépezek, havi 700ezret keresek. Ha nem dolgozok akkor 0-24ig gépezek, most is 2hete nem voltam kint az utcán se. :D A személyiségemmel nincs gond. A külsőmmel se. 10/8as lennék. Sportos alkatom van. De valahogy inkább a gépezést választom mint, hogy nőkkel beszélgessek. De megmondva a frankót, hogy nem is hiányzik egy sem, hogy beszélgessek velük. Sőt, el megy a kedvem attól is már, hogy látom mindenki csalódik mindenkiben.

Szóval lehet velem van a baj? Vagy én látom csak rosszul a dolgokat? 20/ F

2016. jan. 30. 23:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
47%
A sok ostoba ri banc egyből elkezdett tocsogni, a 700 ezertől. Ami mellesleg hatalmas kamu :)
2016. jan. 31. 01:09
 12/18 Clark Kent.. ***** válasza:
Igen, veled van a baj. Kicsit gondolkozz el azon, hogy mennyi nő van a földön. Ha ezek közül egyiknek sem kellesz, akkor kizárt, hogy másokban legyen a hiba. A párja mindenkinek megvan, aki legalább minimálisan jól néz ki, ápolt, és ép személyisége van. Nálad valamelyik hiányzik ezek szerint.
2016. jan. 31. 01:12
 13/18 Clark Kent.. ***** válasza:

Még valami kimaradt: A kitartás, ember. Eléggé kitartó vagy? Mennyit szoktál csajozni? Mert az, hogy egy hónapban elmész csajozni egyszer, és megszólítasz vagy 2-3 lányt, az nonszesz.

A lányokkal folyamatosan ismerkedni kell, legyen ez a napi programod, hogy ismerkedsz a csajokkal. Beszélgess velük bulikban, könyvtárban, akárhol... Egy régi haverom az uszodában szedte fel az akkori egyik csaját. Ha kitartó vagy, meglesz az eredménye.

2016. jan. 31. 01:17
 14/18 anonim ***** válasza:
Persze már, azt ne írja bele a CV-jébe hobbik közé, hogy csajozás? Ne erőlködj, attól trébb vagy. :D Lazán kell csinálni ezt, inkább kevesebb, de ütösebb szitukat lovagolj meg, mint boldog-boldogtalannál bepróbálkozz. :)
2016. jan. 31. 01:20
 15/18 A kérdező kommentje:
a 700 ezer nem kamu. :) megmutatom a bér papírom is . De hát mindenki kamura vesz itt mindent meg a sok buta embert be etetik mindennel mint pl téged is, hogy rögtön kamura veszel mindent, nem gondolod,hogy túl sok iphone kamu sz@rt osztottál meg facen? :)
2016. jan. 31. 01:30
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem szoktam megosztani semmit a facen. :D Nekem nem kell a papírod, a nőknek mutogasd. Ettől még lehetsz balf asz az ágyban, túrót nem ér a 7 kilód...:D
2016. jan. 31. 01:31
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg egy unatkozó kamasz vagy, akinek nem volt jobb dolga,mint ide kamu baromságot írkálni, amivel hétfőn a suliban lehet a haveroknál adni a nagyot. Még csak vicces sem vagy, legalább valami egyedi sztorit írhattál volna. Hasznosabb időtöltést nem találtál?
2016. jan. 31. 07:51
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Balf...! Tele van ellentmondásokkal a kérdésed! Nem lehetsz több 14-nél, kis gyökér kamugép!
2016. jan. 31. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!