Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálom ezt? Velem van a baj, vagy csak az emberekből ábrándultam ki?
2-es vagyok
Először is én nő vagyok.
Másodszor jelenleg van egy 3 éves kapcsolatom.
Harmadszor nem a mennyiség számít hanem a Minőség.
Negyedszer pedig így is úgy is neked kell tudni válaszolni a kérdésedre hisz mi nem ismerünk, mi nem te vagyunkhogy tudjuk hogy miért így viselkedsz.
Nézz mélyen magadba itt megtalálod a választ.
Felelem a csalodastol. Tehat felsz kialakitani egy kapcsolatot, mert felsz, h csalodni fogsz benne.
Olvasd el:
Martha Friemann: Felelem a sikertol
Az onbizalmad kene novelned. Sporttal peldaul. Sikerelmenyekre van szukseged.
N
#5/6
Akkor ezer %, hogy több nőm volt, mint neked. Hol itt a gond? Szíved joga, hogy lány legyél :D
Másodszor az hogy van egy 3 éves kapcsolatod, még nem biztosíték semmire. Tudod sok olyan embert ismerek, akinek van 3 vagy több éves kapcsolata, és boldogtalan, vagy épp kielégületlen, vagy csak egyszerűen unja már a kedvesét. Nem én találtam ki, ez tény, előfordul. Továbbá a 3 év után nem biztos, hogy lesz 4. is, vagy 5., sorolhatnám :)
Harmadszor igenis számít a mennyiség, hogy értékelni tudjuk, meg tudjuk becsülni a jó minőséget. :)
A többi rész korrekt, igazad van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!