Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt Budapesten merre lehetne olyan lányokkal ismerkedni, akik velem akarnak lenni, nem pedig mellettem?
Az ország egyik legszegényebb megyéjéből küzdöttem fel magamat Budapestre. 2 évem és rengeteg állásinterjú, próbálkozás van mögötte, de itt vagyok.
Nyilván karrier miatt volt elsődleges cél, de titkon elegem volt már abból, hogy ahonnan jöttem, ott a fiatal nők abban látják a kiutat a szegénységből, hogy pénzes pasikat keresnek.
Úgy gondoltam itt talán kevesebb lesz, nagyobb eséllyel találok olyan nőt, akire vágynék, és akikben hiszek, hogy még léteznek. De merre keressem őket? Sajnos a külső mint ahogyan gondoltam is, nem árulja el, hogy mi a helyzet. Sokan most azzal jönnek tudom, hogy nem a cicababákat kell célba venni. Hát közölném, hogy egy visszafogott öltözködésű, szolidnak tűnő lánytól kaptam meg szemtől szemben, hogy 27 évesen nem vagyok hozzá elég idős (ő 21 volt). Neki a 40-45 éves igazi férfiak jönnek be (vajon miért?).
Szóval nem igazán szoktam azt nézni, hogy most mindene kint van-e, vagy visszafogottan van felöltözve egy gramm smink nélkül, ha szimpatikusnak tűnik, úgymond megfog a kisugárzása, akkor lépek.
De kissé kezdek bekavarodni, és nem látom át, hogy hol is kellene próbálkoznom, hogy összejöjjön.
Nyilván nem keresek 900-1 milla per hó, de a jelenlegi pozíciómban Budapesti viszonylatban nem rossz a fizetés. Egy 15 éves kis Fiat, ennyi az enyém, albérletben lakom egyedül. Olyan nőt szeretnék megismerni, akinek ez, és amit én tudok adni (hűség, megbecsülés, szeretet) elég lenne.
Olyan lányokkal ismerkedj, akiknek maguknak is sikeres életútjuk van, foglalkozásuk, amiben elismertek, hobbijuk, barátaik, saját küzdelmeik és véleményük.
Ne dőlj be a most divatos közhelyeknek. A legkonzervatívabbnak az a lány fogja mutatni magát, aki a legszámítóbb. Persze nem kell az ellenkező végletet srm hajszolni. Annyi értékes, normális lány van, aki kiszégyenlné a szemét, ha egy másik ember könyöradománya kellene az életbenmaradásához. Fòleg a Te korodban, az már a felnőtt, szárnyait próbálgató emberek kora, nemtől függetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!