Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem tekintenek a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tekintenek a nők legalább annyiba, hogy megigyanak velem egy kávét? (165cm vagyok)

Figyelt kérdés

Nem az bánt,hogy elutasítanak! Tegyék azt,hisz ezt erőszakkal nem lehet! Ez az ők szuverén érzelmi döntésük!Hanem az bánt,hogy ezt nem egy randevú után mondják!! Nem egy ismerkedős beszélgetés után mondják!

Hanem pusztán a paraméterek után! Nem is hajlandóak meginni velem egy kávét sem! Mintha leprás lennék! Az a baj,hogy a nők 2 lépéssel előre gondolkoznak:"Húúú ez a pasi alacsony,ezzel csak nem iszom egy kávét,ez így nem jó pasi!..." A Neten egyből kirostálnak, pedig higyjétek el:158-160cm magas lányoknak írok (vagy írtam)!

Élőben,meg hogy legyen ennek a szerencsétlen pasinak önbizalma, ha kudarc-kudarc hátán kísérte végig életét? Miféle kisugárzást adjon így? Ez a 22-es csapdája,ha sikereket ért volna el,biztos máshogy tekintene az életre,lehet még meg is innának vele egy kávét! :)

2016. jan. 23. 10:23
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
81%
neked nem az a bajod hogy 165 cm vagy. sok alacsonyabb pasinak van barátnője. a te bajod az, hogy a visszautasítást nem viseled el, és meg vagy győződve hogy az összes nő ellened van. én se mennék el randira veled, ha nem vagy az estem. miért kéne a nőknek elmenniük randira veled? semmivel nem tartoznak neked a nők. nőj fel, nem körülötted forog a világ, drága.
2016. jan. 23. 10:26
 2/26 anonim ***** válasza:
48%

Én senkivel nem iszom kávét, mert nem vagyok kávés. Kilógok a kollégák közül is ebben a tekintetben. :-D

Ha mégis iszom, az azt jelenti, hogy Olaszországban vagyok, vagy nagyon ki vagyok merülve (nem mintha nekem használna, mert egyébként nem, csak olyankor kívánom az ízét).

Lehet, hogy nem jól ismered magad, és nem jó célcsoportot lősz be. Nem magasságra, hanem minden más tekintetben. A magasság csak egy része az embernek, de ezen kívül sok egyéb is van, ami fontos. Jó, akik elutasítottak, nyilvánvalóan nem téged keresnek, én is kaptam már ilyet korábban. Aztán mégiscsak volt, aki felfigyelt rám komolyabban, és nem azt nézte, mekkora vagyok és mekkora ő.

2016. jan. 23. 10:29
 3/26 anonim ***** válasza:
23%

Hány cm vagy, hogy ez már zavar?

Ha még csak szimpatikus sem vagy én sem mennék el kávéra sem, de nem hinném hogy ostorozni kéne magad, rengeteg alacsony férfinek van párkapcsolata.

2016. jan. 23. 10:33
 4/26 anonim ***** válasza:
85%
bocsi, a kérdésben ott van a magasságod. nem hinnem, hogy ez nagyon alacsony lenne. Ha ezen kattogsz más is nagyobb feneket ketít majd neki. Lehet, higy más miatt utasítanak el, de a magasságod rögeszmévé vált és nem is veszed észre az igazi okát.
2016. jan. 23. 10:36
 5/26 anonim ***** válasza:
86%

Már ne haragudj, ki nem sz.ja le, hogy hány centis vagy. Egyszerűen ha ez szerinted az oka, hogy nem mennek el veled ismerkedős kávéra a lányok, akkor szerintem veled van a baj. Nekem van egy ismerősöm, aki nálam 10 centivel legalább, ha nem többel, kisebb és kimentem vele randizni és nem azért mert kávézni hivott, hanem mert jó volt a kisugárzása, érdekes embernek tűnt. Viszont nekem te ez alapján a kérdés alapján egy ilyen: "jöjjön minden készen, de nem teszek érte semmit"-tipus vagy. Szóval nem a magasságoddal van a baj, hanem azzal, hogy fogadom: Szia. Xy vagyok, jössz velem randira-kérdéskörrel indithatsz. Ez utóbbit nem tényként állítom, hanem feltételezésként. Nem ismerlek, de az irásképed alapján sem vagy szimpatikus. És én általában nagyon nézem, hogy hogyan vannak a mondatok megfogalmazva. Sok negativ/pozitiv - és egyéb szó jellemez-e egy szöveget.

Na szóval nem kötekedni szeretnék, de ne annak tulajdonítsd a kudarcaid, hogy alacsony vagy. Az ellen nem tehetsz, de személyiségedet széppé teheted

2016. jan. 23. 10:37
 6/26 anonim ***** válasza:
51%
És látod-látod a hozzászólásod is, kedves kérdező, tele van rágalommal és irigységgel. Erről a szöveg-tartalomról beszéltem...
2016. jan. 23. 10:39
 7/26 anonim ***** válasza:
86%

1. vagy nagyon sietsz a kávé felajánlásával (ezzel legalább 5-7 napot várni kellene)

2. meg kellene ismerd egy kicsit jobban a természetét, ez mindkettőtöknek sokkal jobb lenne, jobban megismernéd te is az okokat,

3. nem tudom, hogy az ízlésed mennyire pláza cicus jellegű, de éppen ezt a kategóriát kellene kerülnöd a saját önbecsülésed miatt.

2016. jan. 23. 10:45
 8/26 anonim ***** válasza:
80%

te azt hiszed, hogy aki magasabb, azokkal mindenki elmegy kávézni?

másokat is visszautasítanak, csak te épp a magasságodra fogod, hogy biztos azért.....

2016. jan. 23. 10:49
 9/26 Sunshinedoll ***** válasza:
67%
Senki nem tartozik neked semmivel. Ha egy nő nem akar meginni veled egy kávét, akkor nem akar, nem tartozik neked se indoklással, se az idejével, se az energiájával. Fogadd el.
2016. jan. 23. 11:01
 10/26 anonim ***** válasza:
91%

Neten ne csodálkozz, ha kirostálnak. Lányként társkeresőn több tucat levelet kaptam NAPONTA! A legjobb szándékot és végtelen szabadidőt feltételezve is komoly logisztikát igényelne napi 30 randi megszervezése. Ha az ember dolgozik, tanul, akkor pedig egyszerűen kivitelezhetetlen. Tehát a levélírók nagy többségével soha nem fog az ember lánya randizni.

Az valószínű, hogy a paramétereid miatt rostálnak ki a neten. Na de mégis mi alapján tegyék? Mindenkinek megvannak a preferenciái és ahhoz mérten keres.Ha két lány közül kell választanod, te is előbb mész randira a bögyös szőkével, mint a kapafogú lapos mellűvel, jóllehet ő ugyanúgy nem tehet az alkatáról, mint te.

Ismerkedj élőben! És ne túl rámenősen. Vagy a fene tudja.. nekem a párom alacsonyabb nálad, és saját bevallása szerint semmi problémája nem volt az ismerkedéssel. Nála alacsonyabb barátnője egyébként nem volt, magasabb annál inkább. Mondjuk ő másképp tekint magára, és másképp tekint a nőkre is.

Nézd vissza, csak amit ide írtál most.

Magadról: "mintha leprás lennék", "így nem jó pasi", "szerencsétlen" - most nem azért, de ha ez a saját magadról alkotott véleményed, akkor hogy várhatod el, hogy más mást gondoljon? Valószínűleg pont ezt sugárzod kifelé is.

Amit a 30 fölötti nőkről írtál, az meg no komment. Aki így gondolkozik a nőkről, az miért akar egyáltalán nőkkel ismerkedni?

2016. jan. 23. 11:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!