Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem tekintenek a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tekintenek a nők legalább annyiba, hogy megigyanak velem egy kávét? (165cm vagyok)

Figyelt kérdés

Nem az bánt,hogy elutasítanak! Tegyék azt,hisz ezt erőszakkal nem lehet! Ez az ők szuverén érzelmi döntésük!Hanem az bánt,hogy ezt nem egy randevú után mondják!! Nem egy ismerkedős beszélgetés után mondják!

Hanem pusztán a paraméterek után! Nem is hajlandóak meginni velem egy kávét sem! Mintha leprás lennék! Az a baj,hogy a nők 2 lépéssel előre gondolkoznak:"Húúú ez a pasi alacsony,ezzel csak nem iszom egy kávét,ez így nem jó pasi!..." A Neten egyből kirostálnak, pedig higyjétek el:158-160cm magas lányoknak írok (vagy írtam)!

Élőben,meg hogy legyen ennek a szerencsétlen pasinak önbizalma, ha kudarc-kudarc hátán kísérte végig életét? Miféle kisugárzást adjon így? Ez a 22-es csapdája,ha sikereket ért volna el,biztos máshogy tekintene az életre,lehet még meg is innának vele egy kávét! :)

2016. jan. 23. 10:23
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
8%
Meg is válaszoltad a kérdésedet: 165 cm vagy. Ilyen alacsony embert egyetlen nő se tekint férfinak, függetlenül attól, hogy ő maga milyen magas.
2016. jan. 23. 11:25
 12/26 anonim ***** válasza:
72%
180cm magas srác vagyok, és velem se jön el még az ördög lánya sem kávézni, szexelni meg pláne nincs esélyem egyikkel sem...
2016. jan. 23. 11:48
 13/26 anonim ***** válasza:
91%

Hülyeség ez a magasság probléma. Én sem nőttem sokkal magasabbra, csak 170 cm vagyok, de sosem volt gondom barátnő téren, pedig nem vagyok egy 10/10-es pasi külsőre.

Nem neten kell ismerkedni, mert ott alapból már regisztrációnál kategorizálni kell, hogy kit keresel. Ráadásul egy társkeresőn az igények is mások, mert mindenki azt hiszi, hogy kedvére válogathat, csak azért, mert sok a regisztrált tag.

Élőben kell ismerkedni, de ott is először csak barátilag, érdeklődően, nem kell ajtóstól rontani a házba. Az a baj, hogy te elfogadtad magadban, hogy a magasságod mindig korlátozni fog, és ez elég negatív. Nem így kell hozzáállni.

Visszagondolva kb 1 olyan barátnőm volt életem során, aki alacsonyabb volt nálam. A többi mind magasabb, volt aki csak 1 centivel, volt aki fél fejjel majdnem. Ha megszeretik a belsőd, nem fogja őket érdekelni a külsőd. Persze nem a plázacica kategóriában kell keresgélni.

29F

2016. jan. 23. 11:50
 14/26 anonim ***** válasza:
18%
Kérdező: társkeresőn beállítod a szűrőt olyan hölgyekre,akik 150-155 cm magasak :)
2016. jan. 23. 11:53
 15/26 anonim ***** válasza:
17%
A 16-os válaszról ordít, hogy nő írta.
2016. jan. 23. 11:59
 16/26 anonim ***** válasza:
37%
17! de nekik is magas pasi kell ! legalább 180 cm
2016. jan. 23. 12:03
 17/26 anonim ***** válasza:
84%
El kell, hogy szomorítsalak, de nem nő vagyok. Miért lennék? Mert alacsony vagyok, és mégis pozitív élményeim voltak eddig? Sajnálom, hogy nem vergődök itt, és írok ki sírva kérdést, hogy miért vagyok alacsony... Az nyilván férfiasabb lenne.
2016. jan. 23. 12:05
 18/26 anonim ***** válasza:
7%
#20 Azt is nehéz elhinni, hogy nem akadály a nőknek az alacsonyságod, de az, hogy először barátilag kell ismerkedni, meg hogy ha megszeretik a belsődet, nem érdekli őket a külsőd... Bármelyik férfi, aki próbálkozott valaha csajozással, tudja, hogy ezek oltári nagy baromságok.
2016. jan. 23. 12:07
 19/26 anonim ***** válasza:
95%
Erről azokat a férfiakat érdemes kérdezni, akik sikeresen ismerkednek.
2016. jan. 23. 12:09
 20/26 anonim ***** válasza:
88%

Nem mindenki ugyanúgy csajozik, mindenkinek más a módszere, más a stílusa. Van aki diszkóban ismerkedik a "jó a segged r**anc" stílussal, majd rá 2 hónapra eljegyzés, 1 évre rá születik a gyerek, és fél év múlva elválnak útjaik. Sokan ezt is idiótaságnak tartják, mégis elegen követik napjainkban ezt a formát, főleg a fiatalok.

Én mindig úgy ismerkedtem, hogy először kialakítottam egy baráti kapcsolatot, ami idővel egyszer csak átfordult kapcsolattá. Ilyen volt a legutolsó is, ami 5 évig tartott.

De hogy legyen negatív is... régen volt olyan lány, tizenéves korszakom végén, aki azzal utasított vissza, hogy akkora vagyok, mint egy kutya ülve. Nyilván rosszul esett, de nem szabad leragadni az ilyen kritikáknál.

2016. jan. 23. 12:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!