Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit szólnátok ha kártérítést...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok ha kártérítést kapnátok a sikertelen randiért?

Figyelt kérdés

Egy hasonló kérdést már láttam, de ott másféle kártérítésről volt szó. Én az alábbira gondoltam :)

Ha nem tetszett a csajnak a randi kártérítés gyanánt felajánlod, hogy:

a) kielégíted o....an

b) megmasszírozod tetőtől talpig :P

c) felmész hozzá és segítesz valamit a házi munkában :P

d) felmegy hozzád és főzöl neki valami finomat :P

e) minden más hasonló...

28f :)

Nekem nem lenne gond így kártérítést "fizetni" :P.

Vajon így is elutasítanának ?

2016. jan. 29. 14:29
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:
Amennyi lánynál próbálkoztam már csak statisztikailag évente legalább 12 el kellet volna jöjjön randizni és valószínűleg mostanra már lenne valakim. Mivel hatalmas számról van szó minimum évente 4 randi alanyi jogon járna, már csak azért is mert én megpróbáltam és nem csak vártam.
2016. jan. 29. 19:41
 32/39 anonim ***** válasza:
100%
Nem jár alanyi jogon. Tudod, mi jár alanyi jogon? A levegővétel...
2016. jan. 29. 19:51
 33/39 anonim ***** válasza:
100%
Az felmerült már, hogy nem fűt-fát randira hívni kéne, hanem szép lassan megismerkedni valakivel (munkahely, sportklub, hobbi egyéb kapcsán), rászánni az időt, hogy ő is megismerjen, megbízzon benned, megkedveljen, és AZTÁN elhívni találkára?
2016. jan. 29. 21:58
 34/39 Költőnő? ***** válasza:
100%
Alanyi jogon? Alanyi jogon?! Úristen.
2016. jan. 29. 23:20
 35/39 omba ***** válasza:

"

Mivel általában semmi logika abban, hogy mi a fenéért kell olyan bunkón vesz riadót fújni, ha elhívok valakit randizni :)) " - szerintem nem azért fújnak riadót, mert elhívtad őket randizni, hanem mert lahetnek ilyesmi megnyilvánulásaid.

De hirdetésnek nem rossz, csak a célközönség nem erefelé van : "28 F ingyen nyalna!" - elég lett volna ennyit

2016. jan. 29. 23:56
 36/39 anonim ***** válasza:
0%
Legyen a kártérítés összege 500 000 Ft. Csak a lányok fizessenek a fiúknak. Benne lennék! :-)
2016. jan. 31. 17:32
 37/39 anonim ***** válasza:

#31: most már kezdem azt hinni, hogy csak provokálsz :D

Alanyi jogon, persze. Ha komolyan gondolod, akkor nagyon-nagyon el vagy tévedve.

2016. febr. 1. 09:10
 38/39 A kérdező kommentje:
miért lennek eltévedve :d, ti vagytok eltévedve kik ezt másképpen gondoljátok ....
2016. febr. 2. 08:23
 39/39 anonim ***** válasza:
48%
Ja, a sikerességed is bizonyítja, hogy mi, többiek vagyunk a sötétben tévelygők, te pedig maga a randiguru.
2016. febr. 2. 14:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!