Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sose fognak belefáradni ezek a sikertelen férfiak?
Nem védem őket. De arra nem gondoltál, hogy az ember társas lény, ergo ő is vágyik a szeretetre, szerelemre...
2015. okt. 19. 12:50
omg! ne hogy már te mond meg ki mit csináljon? vicc vagy :D
2015. okt. 19. 12:58
Azzal nincs semmi baj, hogy próbálkozik valaki. Ha nem is próbálkozna, akkor tuti, sikertelen lenne. Ez még mindig ezerszer jobb, mintha nem is próbálkozna, csak telesírná a netet a sikertelenségével.
2015. okt. 19. 13:06
Miért zavar ez téged, mindenki azt csinál amit akar és ezzel nem is ártanak igazából senkinek. Jó ha mondjuk egy lánynak írogat valaki állandóan az egy idő után már zaklatás, de ha ez az eset nem áll fenn akkor igazából mind1 nem?
2015. okt. 19. 13:13
majd ha találnak puncit akkor felhagynak mindezzel.
2015. okt. 19. 13:13
Én már belefáradtam, szexuális igényeimet anyagiakkal rendezem arra megfelelő hölgyekkel, szellemi dolgaim pedig a barátaimmal való társalgással, sosem éreztem magam jobban :)
2015. okt. 19. 13:19
Ha valaki ronda, annak nem szórakozás ez a fajta ismerkedés, de ez az egyetlen ahol legalább minimális eséllyel indulnak, mert élőben abszolút 0% az esély... Mert az elő benyomás az lesz róluk hogy "pfuj de randa emberek" itt meg van esély más benyomást tenni...Néha bejön.
2015. okt. 19. 13:19
Legalább próbálkoznak, bár szokták mondani, hogy a legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul :D
Több értelme lenne megnézniük, miért sikertelenek (és nem felszínes "okokat" keresni, hogy "a bal fülcimpám két centivel lejjebb van, mint a jobb", hanem ennél sokkal mélyebben beleásni a témába) és célzottan változtatni a problémákon, akár szakember bevonásával.
Csak ez sokszor elég hosszú, áldozatos, kemény és fájdalmas meló lehet.
2015. okt. 19. 13:27
Na-na. Azért ha valaki úgy néz ki mint egy nagyon félresikerült Zámbó Árpi klón, ott bajok vannak. Ott már nem "felületes" dolgokról van szó.
Vagy ha az illető csámpás, kicsit döcögve tud csak járni vagy csak simán olyan a kinézete, hogy elsőre mindegy milyen a stílus tök ellenszenves. Talán már találkoztál ilyenekkel. ilyenek a vastag az orr felé lehajló szemöldökűek mert olyanok mintha mindig dühösek lennének... Aztán persze nem azok, sok jó arc van köztük, de ugye az "első benyomás..." a nőcik pedig hajlanak arra, hogy az első benyomást a létező legrosszabb tulajdonság alapján határolják be.
2015. okt. 19. 13:32
Kedves kérdező! Úgy írsz ezekről a sikertelen férfiakról, mintha valami megvetnivaló állatfajta képviselői lennének. Szerinted mit kellene tenniük, ha társra vágynak? Szerintem ebben az esetben (persze lehet, hogy én vagyok a hülye) az a megoldás, hogy az ember társat keres. Neten, utcán, buszon, munkahelyen... ahol tud. Embere válogatja, mikor fásul bele, és hagyja az egészet a francba. Az meg, hogy szerinted más elfoglaltság után kéne nézniük, nulla empátiáról tanúskodik részedről. A párkapcsolat, a szex, stb. nem kiváltható a bélyeggyűjtéssel vagy a teniszezéssel. Ezzel most újat mondtam?
2015. okt. 19. 14:11
Kapcsolódó kérdések: