Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ha kártérítést kapnátok a sikertelen randiért?
Egy hasonló kérdést már láttam, de ott másféle kártérítésről volt szó. Én az alábbira gondoltam :)
Ha nem tetszett a csajnak a randi kártérítés gyanánt felajánlod, hogy:
a) kielégíted o....an
b) megmasszírozod tetőtől talpig :P
c) felmész hozzá és segítesz valamit a házi munkában :P
d) felmegy hozzád és főzöl neki valami finomat :P
e) minden más hasonló...
28f :)
Nekem nem lenne gond így kártérítést "fizetni" :P.
Vajon így is elutasítanának ?
"Ha nem tetszett a csajnak a randi kártérítés gyanánt felajánlod, hogy:
a) kielégíted o....an
b) megmasszírozod tetőtől talpig :P"
Ugye tudod, hogy ezt szexuális zaklatásnak hívják?
"Hát ha valaki visszakérdez a randimeghívásra, hogy mi a fenéért kellene velem eljönnie mikor a barátaira sincs ideje akkor ebben mi a logika ? " - Valami miatt elfoglalt vagy éppen stresszes időszaka van éppen. Nekem is volt ilyen időszak az életemben, éppen online beszélgetni volt időm másokkal, lazítási céllal, miközben mellette még több más dologra is figyeltem, intézkedtem... stb.
"Miért van az, hogy pont én kell legyek a kivétel akivel ha van egy olyan évem hogy eljött egy lány velem randizni akkor már szerencsésnek mondhatom magamat ? " - Ez csak azt jelenti, hogy te valamit nagyon rosszul csinálsz. Különben ha abból az egyből kialakulna tartós kapcsolat, nem lenne elég? Akkor a sokat randizó haverjaidnak meg elmondhatnád, hogy mázlista vagy, mert nem kellett sokat letesztelned, hogy rátalálj a legjobbra...
"Ha épp semmi dolgod akkor miért olyan nagy az veszteség az a néhány óra ? " - akitől nem akarok semmit, azzal kis idő is nyűg, ha tolakodó és nem fogja fel, hogy nem akarok tőle semmit...
Itt a telogikáddal van a hiba. Attól, hogy nincs barátja, még nem kötelező veled lennie.
Te talán minden egyes szembejövő lányt elhívsz? Nem csak azokat akik tetszenek? Hát ők is csak azzal mennek akik tetszenek nekik.
Lehet neked a randi csak pár óra, de más meg lehet, hogy komolyan veszi az ilyet és nem akar boldog boldogtalannal elmenni, meg nehogymár egy idegen ossza be az idejüket.
"Hát ha valaki visszakérdez a randimeghívásra, hogy mi a fenéért kellene velem eljönnie mikor a barátaira sincs ideje akkor ebben mi a logika ? "
Logika van benne, max. kissé bunkón adta elő. Bár kérdés, hogy tetted fel a kérdést, nálam is tudna úgy nyomulni valaki, hogy ha nem ért a szép szóból, akkor kicsússzon egy ilyen mondat, szóval a teljes beszélgetés nélkül ezt megítélni nem lehet. De mindenesetre logikusnak logikus. Nincs ideje és nem óhajt fölösleges köröket futni olyannal, aki nem jön be neki.
"Miért van az, hogy pont én kell legyek a kivétel akivel ha van egy olyan évem hogy eljött egy lány velem randizni akkor már szerencsésnek mondhatom magamat ?"
És nem gondolod, hogy ebben esetleg nemcsak a lányok hibásak, hanem te is elszúrhatsz valamit?
"Ha épp semmi dolgod akkor miért olyan nagy az veszteség az a néhány óra ? "
Ha semmi dolgom, akkor sem fogok olyannal időt tölteni, pláne nem orális kielégítéssel meg masszázzsal, akitől amúgy semmit nem szeretnék. Nem azért, mert időveszteség, hanem mert nem szeretnék, ennyi.
"Csak az ne mondja senki, hogy most komolyan nem jövök be egy lánynak sem.... annyi közül.. ha jobban ismerne.
De így elsőre mindenki túl felületes .... na azért kéne valami nyomos ok, hogy eljöjjön .... amit nem utasít vissza... hogy esélye legyen megismerni."
A megismerést szerintem esetedben a randira hívás ELŐTT kéne megejteni. Pl. nagyobb társaságban, beszélgetve, semleges módon.
Másrészt nem hiszem, hogy minden nő olyan borzasztó felületes lenne a környékeden, az én barátnőim és én magam sem külsőségekre vagy pénzre mentünk ismerkedéskor. Nem lehet, hogy te vagy az, aki nem veszi észre az átlagos, csinos vagy neadjisten csúnyácska, de kedves lányokat?
"ha első randi elutasításból nem értek, legközelebb elfut ha csak beszélgetni próbálok. "
Hát értsél belőle.
Nyilván elmenekül, ha korábban nyomultál, igencsak pofátlan, tolakodó srácnak tűnsz, aki nem ért a szóból és azt hiszi, minden alanyi jogon jár neki.
Nőj fel basszus, a kommenteidet olvasva teljesen olyan, mintha egy kiskamasz írná őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!