Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ha kártérítést kapnátok a sikertelen randiért?
Egy hasonló kérdést már láttam, de ott másféle kártérítésről volt szó. Én az alábbira gondoltam :)
Ha nem tetszett a csajnak a randi kártérítés gyanánt felajánlod, hogy:
a) kielégíted o....an
b) megmasszírozod tetőtől talpig :P
c) felmész hozzá és segítesz valamit a házi munkában :P
d) felmegy hozzád és főzöl neki valami finomat :P
e) minden más hasonló...
28f :)
Nekem nem lenne gond így kártérítést "fizetni" :P.
Vajon így is elutasítanának ?
Atyaég hát ha tényleg 28 vagy és tényleg ilyen vagy, ami a kommenjeid alapján átjön... én igazából nem csodálkozom, hogy nincs senkid. Dacos vagy, éretlen, értetlen, túl sok és idegesítő.
Sry, de nekem még a fejem leborotválása is jobb programnak tűnik, mint veled akárcsak egy kvt meginni.
Ilyen kárpótlást amúgy akkor tudnék elképzelni, ha szeretnék találkozni valakivel (vagy akár ha már járunk) és szervezett egy randit/programot, de valami külső okból félresikerült (elromlott az idő és kültéri program lett volna, vagy el akart volna vinni valahova, de pont zárva volt a hely valami váratlan okból vagy ilyesmi). Akkor aranyos dolog, hogy kitalál valami alternatívát, hogy ha már nem jött össze az eredeti ötlet, akkor is legyen valami kellemes.
De ez nem működik, ha nem akarok a másikkal lenni.
Sokan nem fogják fel, az ide válaszolók közül, hogy semmi baja sem lenne ha nem lennének bunkók a csajok. Csak az tudja erezni annak a súlyát, hogy milyen mikor egy csaj egyszerűen nem áll szóba veled aki végig egyedül volt.
Ha már többen így tettek, akkor érthető miért kevesebb az önbizalma az ilyen embereknek és akkor az is érthetőbb, hogy milyen ördögi körbe keveredett.
Igaz, hogy ami nem öl meg az erősít de csak mértékkel.
Így lassan tönkre cseszi lassan az ember egész életét,
már lassan fogalmad sincs ,hogy mire számíts ha túl közel mész egy csajhoz .... így aztán az embernek már sokszor nincs kedve rá se nézni, eléggé elcseszi a napom már az is ha csak meglátok egy lányt akit tetszik.
#25: ismerem ezt, persze. Az a kiút, ha nem vársz semmit attól, ha odamész egy lányhoz. Ha tetszik, akkor sem. És nem azért görcsölsz, hogy "legyen végre valami", hanem azért hogy jól érezd magad és jobban megismerj másokat.
Mit csinálsz most? "Próbálkozol". Kiszemelsz egy lányt, aki tetszik. Felépítesz egy csomó elvárást, és kialakítasz egy olyan helyzetet, aminek csak két kimenetel van: ő is akar tőled valamit, vagy elzavar. A kudarc lehetősége és az elvárásaid miatt feszült, frusztrált, bizonytalan vagy. Az sem segít, hogy több, mint valószínű, hogy a lányokat különleges, magasabb szintű lényekként kezeled.
Lássuk csak:
a) kielégít, te meg vagy hülyülve?! Basszus ha én valakit elutasítok az ne hozzám ne érjen. Ennyire nem érted hogy egy nőből undurt váltanál ki ezzel?
b) lásd fenti
c) wtf? Miért engednék be egy iidegent a házamba. És miért akarnék egy számomra unszimpatiikus emberrel időt eltölteni?
d) ha valakit elutasítok azt az életbe többet látni nem akarom. Nemhogy felmenni hozzá. Amúgy mivel nem ismerem simán veszélyes is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!