Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezhet az a fajta rondaság,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet az a fajta rondaság, amit már lehetetlenség benső értékekkel kompenzálnia lányoknál?

Figyelt kérdés

Tudjuk, hogy ha valakinek nagyon jó a személyisége, akkor viszonylag egyszerűen tud szerezni egy átlagos lányt, mert sok lánynak a benső fontosabb.

Viszont létezhet olyan csúnyaság, amit már nem fog tudni kompenzálni benső, azaz egy nőnek sem fog kelleni CSAK a külseje miatt

2016. jan. 29. 12:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Rondaságot csak pénzel tudsz kompenzálni.
2016. jan. 29. 16:56
 12/19 anonim ***** válasza:
37%

Az egyik válaszolónak igaza van. Már én is feladtam a harcot. Ezen az oldalon annyi hülyeséget lehet olvasni, hogy az hihetetlen.

Azt mondják, hogy a "ronda" férfiakkal nem állnak szóba a nők, csak ha sok pénze van, kigyúrt és még bmw-t is vezet. Ez nem igaz. Az egyik az, hogy mindenkinek más a szépség. Szóval nem lehet valakit rondának titulálni, csak mert valakinek nem jön be. Hát ez van, nem lehet mindenkinek megfelelni, de nem is kell. Azért milyen érdekes, hogy amíg a nőkre mindent mondanak, hogy felszínesek, pénzéhesek meg minden. De mégis maguknak szép, csinos barátnőt akarnak. Mert persze nem akarnak alább adni az igényeikből. Nem ellentmondás ez uraim????? Szóval nem kell a nőket szörnyűnek beállítani! Mindkét nemben van ilyen is meg olyan is. Van, akinek fontos a külső, van akinek kevésbé. Igaz, hogy lehet olyan kinézet, ami miatt több nő inkább megy tovább, ha leszólítják az utcán. De ez már tényleg több testi hiba kombinációja. És nem pl egy frizura vagy szemszín miatt!

Attól, hogy ha nem jött eddig össze, nem kezdeményeztek vagy nem a megfelelő nőnél, megfelelő stílusban, még nem szörnyű a női nem! Ezen el lehetne gondolkodni mielőtt itt irogatnak a siránkozó egyének mindenféle ostobaságot!

2016. jan. 29. 17:34
 13/19 anonim ***** válasza:

12:

"Azt mondják, hogy a "ronda" férfiakkal nem állnak szóba a nők, csak ha sok pénze van, kigyúrt és még bmw-t is vezet. Ez nem igaz."

Persze, hogy nem igaz, hiszen léteznek olyan ronda férfiak, akikkel anyagi helyzettől függetlenül nem állnak szóba a nők, mert annyira rondák!

"Az egyik az, hogy mindenkinek más a szépség."

Bizonyos határokon belül igaz. Azonban aki kilóg ebből, az mindenki számára csúnya. Olvass utána a mate choice copying jelenségnek.

"Szóval nem lehet valakit rondának titulálni, csak mert valakinek nem jön be."

Ha valaki már több, mint ezerszer hallotta, hogy ronda, de ezzel ellentétes véleményt soha életében nem hallott az még véletlenül se gondolja magáról, hogy ronda, igaz?

"De mégis maguknak szép, csinos barátnőt akarnak."

Nekem bármilyen nő megfelelne, de egy sem áll velem szóba a külsőm miatt.

"Attól, hogy ha nem jött eddig össze, nem kezdeményeztek vagy nem a megfelelő nőnél, megfelelő stílusban, még nem szörnyű a női nem!"

Hatalmas vakítás és terelés, hogy biztos nem a megfelelő nőknél vagy módon próbálkozunk. Aham. Szerinted gépek módjára ragaszkodunk egyfajta típushoz és egyfajta módszerhez? Egyáltalán nem, legalábbis én igyekszem fejlődni, de a külsőm miatt egy módszer sem eredményes, akármilyen lánynál is próbálkoznék.

"Ezen el lehetne gondolkodni mielőtt itt irogatnak a siránkozó egyének mindenféle ostobaságot!"

Neked kellene elgondolkodni, hogy ne írj ilyen ostobaságot. El kellene ismerned, hogy igen, tényleg léteznek annyira ocsmány férfiak, akiktől te is csak hányingert kapnál. Én közéjük tartozom, és nehezen tolerálom, ha olyan közhely-gyűjteménnyel próbáljátok magyarázni a problémát, ahogy te tetted.

Függetlenül ettől én nem gyűlölöm a nőket. Magamat utálom csak, mert olyan rossz külsővel kellett megszületnem, hogy soha egy kicsi esély sem adódhat arra, hogy párra leljek.

2016. jan. 29. 18:40
 14/19 anonim ***** válasza:

Kedves 13-as válaszoló!

Ezeket én ko olyan gondoltam. Egyátalán nem vakítás, terelés, közhely meg minden. Én minden hozzám normálisan viszonyuló emberrel normálisan viselkedem. Én a környezetemben vagy bármikor az utcán a városban sétálva sosem láttam olyan embert, akitől hányingert kapnék! Ha valaki így viszonyul másokhoz, az szerintem saját magát minősíti! Engem nem így neveltek.

Nem tudom, hogy miért tartod magad ennyi rossz külsejű férfinek. Kíváncsivá tettél. Küldj képet! Mert el se tudom képzelni, de tényleg!

2016. jan. 29. 19:38
 15/19 anonim ***** válasza:
Komolyan *
2016. jan. 29. 19:38
 16/19 anonim ***** válasza:

Én kimerem jelenteni hogy láttam már olyan fiút hogy bottal se de a csávó több csajt is bolondított egyszerre! Pedig szerintem szörnyen festett. Sőt olyat is ismerek aki a 30as évei közepén jár és több füle van mint foga nincs munkája és buta is de döngeti a 15-18 éves korosztályt.

Amúgy szerintem senki nem állította hogy nincs olyan aki túl sok lenne a legtöbb embernek. De azt senki ne akarja nekem bemesélni hogy nem tud változtatni.

Hacsak nem a korábban említett veleszületett hibákról van szó. Ha nem azért kövér mert beteg valaki vagy nem kancsal nem volt balesete ami elcsúfította stb. akkor simán akarat kérdése és persze nem árt egy kis irány mutatás.

De tegyük föl tényleg minden lány hülye és/vagy hazudik több hozzászólást láttam már itt ahol pasik adtak igazat nekünk hazudozóknak.

És én is szívesen látnám mi olyan szörnyű.

2016. jan. 29. 19:53
 17/19 anonim ***** válasza:
14: Akkor miért kell hülyének nézni a ronda férfiakat? Természetes igény, hogy az ember amit csinál, abban fejlődjön, és ha rosszak a módszerei, akkor újakat próbál, és nem állandóan ugyanazokat a sémákat ismételgeti újra és újra. De be kell látni, hogy egy idő után, mikor már minden számba vehető és személyiséggel egyeztethető (ezt fontosnak tartom: nem vagyok bulizós típus, a szürkeegér típusú lányokat preferálom, akkor miért próbálnék buliban ismerkedni? ) módszert kipróbál az ember, eljut arra a pontra, ahol várhatóan bármennyiszer próbálkozva ugyan azt az eredményt tapasztalja. A statisztika módszertanai közé tartozik, hogy nem kell minden egyes embert valamiről megkérdezni, anélkül is rá lehet jönni a trendekre, és helytálló igazságok állapíthatóak meg nem égbe kiáltóan magas mintaszámok mellett is. Szóval az nyugodtan kijelenthető, hogy ronda vagyok, hiszen 13 év alatt, amióta csajozom minden egyes lány rondának titulált. Ennek megerősítéséhez viszont nem kell újabb vélemény; nem önbizalom-hiányos, pozitív megerősítésére kuncsorgó kisfiú vagyok, szóval hanyagolom a képküldést. Bőven elég az az elutasítás és lerondázás, amiket ismerkedés közben kapok.
2016. jan. 29. 20:02
 18/19 anonim ***** válasza:

Mit szólnátok, ha én ennek az inverzét állítanám?? Nem tudom, hogy csúnya lány vagyok-e, ez valahol teljesen szubjektív, de a személyiségem színes, érdekes, és nem unalmas.

De egyszerűen hiába vagyok belsőleg ilyen, nem keltem fel egyetlen férfinak a különösebb érdeklődését sem. Ha együtt vagyok a felszínes, de nálam lényegesen szebb barátnőimmel, őket mindig megszólítják, hogy sziasztok tetszetek, engem meg soha. De már kivontam magam a forgalomból, ilyen téren, nem érdekel a társkeresés, mert minimális esélyeim vannak. Csak azt akartam jelezni, hogy nem csak a lányok utaznak a külsőre. Egyszerűen az EMBEREK ilyenek.

2016. jan. 30. 00:09
 19/19 anonim ***** válasza:
18: Vagy csak te nem veszed észre azokat, akik próbálkoznak nálad, mert esetleg olyan pasik, akik nem ütik meg a magas és jóképű határát. Nem nagyon hiszem el, hogy lenne olyan lány, akinél sosem próbálkozna férfi. Ráadásul rád bármikor rád találhat a szerelem, mert nem neked kell aktívan keresni és tűrni a folyamatos elutasításokat és megalázásokat a nők részéről a külső miatt.
2016. jan. 30. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!