Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet az a fajta rondaság, amit már lehetetlenség benső értékekkel kompenzálnia lányoknál?
Tudjuk, hogy ha valakinek nagyon jó a személyisége, akkor viszonylag egyszerűen tud szerezni egy átlagos lányt, mert sok lánynak a benső fontosabb.
Viszont létezhet olyan csúnyaság, amit már nem fog tudni kompenzálni benső, azaz egy nőnek sem fog kelleni CSAK a külseje miatt
"Tudjuk, hogy ha valakinek nagyon jó a személyisége, akkor viszonylag egyszerűen tud szerezni egy átlagos lányt, mert sok lánynak a benső fontosabb."
Te melyik bolygón élsz?
#1-es az átlagos lány alatt a csúnya lányokat szokták érteni. Olyanokat, mint én is vagyok.
Azt mondta mindég dédnagyanyám, hogy minden koszos disznónak akad egy fa amihez neki dörgölődzhet.
De én azt mondom, hogy extrém esetekben bizony lehetetlen párt találnia, akinek olyan a kinézete. Értem ezt a betegekre, a fa-ember szindróma - és egyebek-, a férfi, akit olyan erős áramütés ért, hogy az orrát, a szemét és a száját is le kellett választani az arcáról - konkrétan egy fej a fickó egy lyukkal a szája helyén. A későbbiekben viszont megműtötték, amivel jobban nézett ki. Viszont ezeknek az embereknek totál nem az a legfontosabb, hogy legyen egy csajuk, hanem, hogy valamilyen oknál fogva egészségesek tudjanak lenni.
1-es jól írja,te melyik bolygón élsz?
Én csúnya sem vagyok,átlagos kinézet bőven megvan,adok is magamra.De az átlagos nők,de még a csúnyább nők sem állnak szóba sem velem... esélyt nem adnak még ők sem számomra...
Szóval jól írták,fontosabb a belső,ha jóképűnek születtél...
24/F
Én mára felastam a harcot a "minden lány gonosz" gondolat ellen. De örülök hogy van még itt olyan aki a valóságban él (és itt a kérdezőre gomdolok)
Igen van az a kinézet amit nem lehet kompenzálni. De az valóban több testi hibából áll össze. Pl egy kusza fogú kancsal alacsony sovány fiú csak a saját kategóriájában talalhat párt.
De nem csak a benső értékek a nyerők az ismerkedésnél a külsőn is sokat lehet javítani apró változásokkal. És irtó fontos a kisugárzás és a humor.
Szóval összetettebb a kép mint hogy benső érték/külső szépség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!