Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, az ilyen fajta fizikum szerintetek mennyire versenyképes a társkeresésben? Nektek ez mennyire tetszik?
2015. szept. 15. 17:11
1/10 anonim válasza:
Az én ízlésemnek túl kisfiús, de sok nő van, akinek kifejezetten az ilyen jön be.
2/10 anonim válasza:
#te hülye vagy, ez hol kisfiús? Ez egy sportos csávó :D
Bocsi az offért
3/10 A kérdező kommentje:
Az arcot most légy szíves ne nézzétek, csak az alkatot.
Vagy az is túl kisfiús?
2015. szept. 15. 17:17
4/10 anonim válasza:
Én ugyan már férjnél vagyok, lánynak sem minősülök már így 34 évesen, de azért nagyon is szívesen nézegetek ilyen alkatot (szigorúan képen). Ez aztán minden, csak nem kisfiús.
6/10 anonim válasza:
Teljesen jó :)
Szerintem ez bőven versenyképes kategória :D
7/10 anonim válasza:
Kiváló, tökéletes, eszményi... számomra. :)
Az ennél izmosabb pasik sem jönnek be, és az ennél lötyibbek sem. Ez az ideálom!
9/10 anonim válasza:
Tökéletes! Ilyen fizikummal elég versenyképes tud lenni egy illető. :D De persze kell hozzá egy olyan személyiség is, ami megfog, mert nem a kockáival akarok beszélgetni.
10/10 anonim válasza:
Ha olyan fejed is van hozzá, mint a képen szereplőnek, akkor igen. Ha ilyen, akkor cirkuszban felléphetsz: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!