Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ennyi idő után gáz lenne ráírni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyi idő után gáz lenne ráírni?

Figyelt kérdés

Van egy lány, aki bejön nekem, és egy időben egy baráti társaságba jártunk. Akkoriban néha - nem nagyon gyakran, de hetente egyszer-kétszer - facebookon is beszélgettünk, plusz élőben is, ha összejött a csapat.

Mivel egy nyúl vagyok, nem léptem semmit, sőt, most már másfél hónapja semmit nem hallottam felőle. Most ismét az eszembe jutott, de mindig azon agyalok, hogy olyan furcsa lenne, ha úgy a semmiből ráírnék most. A társaság azóta nem jár már össze, így lehet, hogy többet élőben nem találkoznék vele.Szerintetek túlkomplikálom a dolgot, és írjak rá, vagy hagyjam a dolgot, hiszen ennyi idő alatt ő sem keresett engem?

20/f

2016. jan. 28. 22:30
 1/6 anonim ***** válasza:

Írj neki nyugodtan! Semmi veszteni valód nincs! :)

Rám is rám írt az egyik nagyon jó ismerősön, 2 hete, akivel kb fél éve nem tartottuk a kapcsolatot. Nagyon örültem neki, azóta minden este beszélünk, jövőhéten találkozunk is!

2016. jan. 28. 22:35
 2/6 anonim ***** válasza:
írj
2016. jan. 28. 22:39
 3/6 anonim ***** válasza:
én fél évvel később írtam rá valakire akivel össz visz egy szilveszteri házibulin találkoztam csupán....először azt se tudta ki vagyok de mindegy is volt mert kapcsolatba keveredett azóta
2016. jan. 28. 22:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Írj neki! Lehet ő is ezt várja!
2016. jan. 28. 23:11
 5/6 A kérdező kommentje:

Az az igazság, hogy a lány is elég visszahúzódó, bevallottan emberkerülő típus, így lehet, hogy ő is hasonló cipőben jár. Annyival egyszerűbb lenne, ha az emberek - én és ő is - egyértelműbb jeleket mutatnának egymás felé ilyenkor...

Egyébként köszönöm az eddigi válaszokat.:)

2016. jan. 28. 23:14
 6/6 anonim ***** válasza:

Írj neki ha hiányzik :) Tedd meg ha nem lesz senmi belőle , legalább megprobáltad :)

Szóval írj neki :)

20L

2016. jan. 29. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!