Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha ennyi idősen tartok a sextől?
Még sosem volt barátnőm, többnyire azért, mert nem vagyok egy aktív társasági életet élő alak. Ezen lassan szeretnék változtatni, viszont félek, hogy a tény, hogy ennyi idősen még szűz vagyok, és emellett abszolút tapasztalatlan párkapcsolatok terén,be fog zavarni. Ha belegondolok, hogy talán a jövőben egyszer nekem is összejönne valami kapcsolat, én viszont mindent elbénáznék...
Nyugtassatok meg, hogy csak túlreagálom a dolgot, vagy ha nem, akkor adjatok valami tanácsot vagy tippet :)
20/f
Megnyugtatlak. Túlreagálod a dolgot. :)
(Ehhez hasonló értelmes gondolatok kavarogtak nekem is a fejemben, de utólag rájöttem, hogy feleslegesen aggódtam. Ott és akkor nem fog számítani ez a sok katyvasz a fejedben. Tudom, hogy semmi okod sincs hinni nekem, de higgy nekem. :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!