26 hetesen 9. kiló hízásnál tartok. Szerintetek ez nem sok ennyi idősen?
A doki szerint ez még nem vészes, mert mindenki máshogy és máskor hízik a terhessége alatt, de én aggódom, hogy még csak most jön a java és hol lesz a vége?
Az Elevitet már megfeleztem, édességet ritkán és keveset eszem, veszélyeztetett terhes révén tornára nem járhatok. Itthoni házimunka lassított felvételben, amit max. csinálok "mozgásként". Mit tehetnék, hogy ne szaladjon el a súlyom?
Pont én is ennyit híztam eddigre, hirtelen jött fel 3-4 kiló és most 30-ik hétre csak plussz egyet híztam.
szóval nem
az én dokim szerint mindegy mennyit hízunk csak nehezebb leadni, de havi 1 kiló normál.
Itt azt is jó lenne tudni, hogy mennyiről indultál!
A hirtelen hízás hátterében sok minden áll.
Nem is tudom, 28 hetesen van a cukorterhelés?
Vagy voltatok már? Ott lehet kiütközik.
De egyáltalán nem biztos, ne ijedj meg! :)
Amúgy én 60 kilóról indultam és 12 kilót híztam.
Most 65 vagyok, tervezzük a másodikat/ egy éves a pici
Szia!
Ez nagyon változó, szerintem se kell rajta aggódnod, nem egy-ütemben hízunk terhesen.
Az első babával 55 kg voltam, amikor terhes lettem és a 20. hétre felszedtem 7 kg-t, majd a végére (40. hét) 70 kg lettem, azaz összesen 15-öt szedtem fel.
A második babánál 62 kilósan lettem terhes és most a 23. héten 63 vagyok, azaz eddig csak 1 kg jött fel. Teljesen más mint az előző, pedig semmit nem csinálok másképp.
Szia!
Én 97 kilóval kezdtem és most tartok 26 hetesen 4 kilónál.
Nekem van miből táplálnom a kicsit:)! Szerintem nem sok a 9 kiló ha vékony vagy!! Főleg lehet még vizes is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!