Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek érezhetem a...

Szerintetek érezhetem a babámat mocorogni 15 hetesen? Ő második babánk!

Figyelt kérdés
2011. nov. 14. 15:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Én 16 hetes kort hallottam legkorábbit, amikor valaki érezte mozogni a babáját. De egy hetet akár még el is lehet számolni könnyen. Ha vékony vagy nem tartom teljesen elképzelhetetlennek, de hamarosan úgyis biztosan fogod érezni:)
2011. nov. 14. 15:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Változó,mert valaki ilyen körül érzi a 2.babát valaki később.
2011. nov. 14. 15:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia én vékony testalkatú vagyok most töltöttem a 18 hetet ma, első terhességem és én már 16 hetes és 5 naposan éreztem mozogni. Először alig hittem elhogy már érzem,rúgott egy párat és rá két napra már olyat rúgott hogy már ez összetéveszthetetlen volt azóta is aktív:-)
2011. nov. 14. 18:11
 4/5 Adrika ***** válasza:

Szia!

A másodikat én is 15 hetesen éreztem először :)

Tehát igen,érezheted!

2011. nov. 14. 18:34
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat,ő a második babánk,de nem a második terhességünk az első gyerkőc előtt volt 5 elhalásom és 1 méhen kívülim, tehát gyakorlatilag, ő a 8. terhességünk, ezért gondoltam, h őt érzem:)!Minden jót nektek és nagyon boldog babavárást:)!
2011. nov. 14. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!