Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet rám ilyen fiúként és ilyen idősen ez a film?
Nem láttam,de a képekből ítélve valami nyálas amerikai tini borzalom,már megbocsáss.
Nyugi,majd kinövöd,ne aggódj.
3-4 éve készült ez a film, nem 30-40... a "ma már miért nincsenek" elég fura kérdés ebben az esetben. Minden ilyen lány kihalt abban 2012-ben, vagy mi? :D
Egyébként nekem egyik kedvenc filmem ez, kicsit jellemben hasonlítok is a lányhoz, bár nem hiszem, hogy 1) az exével jártam volna egyáltalán és 2) akármennyire is tetszene az új srác 1-2 hét ismertség után még nem feküdnék vele csak így le :D (a főszereplő színészt amúgy nagyon csípem, miatta is akadtam rá a filmre)
Én ismerek ilyen aranyos párokat, és ilyen aranyos lányokat is. Hogy miért nincs az életben mindenki számára ilyen - hát elég fura lenne, ha minden férfi és minden nő ilyen lenne. :D Bár egy olyan srác nekem is tetszene, aki a főszereplő, mondjuk én ismerek is ilyet :)
Ezt a filmet én is láttam 2 éve nekem nagyon tetszett.
Főleg a főszereplő csajszi jött be nagyon:) Jó lenne egy ilyen barátnő. Tényleg nagyon aranyos,szép lány volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!