Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem fog keresni, ennyi? L

Figyelt kérdés

Elkezdtem beszélgetni egy sráccal, akinek sejtettem, hogy tetszem, de ez aztán be is bizonyosodott. Még nem beszéltünk sokat, de kedvesen, aranyosan válaszolt eddig, érdeklődött rólam is, bár én többet kérdeztem, viszont én írtam rá, így ez rendjén is van. Nekem is 'mérföldkő' volt, mivel első srác, akinél én kezdeményeztem.

A beszélgetésből lejött, hogy bejövök neki, ha nem válaszolt csak később, elnézést kért. Nem tűnik tapasztalt, csajozós srácnak.

Tegnap elköszönt és hozzátette, majd ír.

Ha nem fog, ennyi?

Hány nap után mondhatom azt, hogy akkor felejtős az egész?

2015. dec. 27. 09:49
 1/7 anonim ***** válasza:
ennyi.
2015. dec. 27. 09:52
 2/7 anonim ***** válasza:
Hol találkoztatok, hol kezdtetek beszélgetni? Nem értem az egészet.
2015. dec. 27. 10:02
 3/7 anonim ***** válasza:
tegnap elköszönt... lehet, még mindig alszik! :D
2015. dec. 27. 10:06
 4/7 A kérdező kommentje:
#2 Csak látásból ismerem. Viszont feltűnt, hogy gyakran összetalálkozik a tekintetünk stb. Interneten beszélgetünk, mivel leszólítani nem mertem volna.
2015. dec. 27. 10:14
 5/7 A kérdező kommentje:
#3 Tudom. :D Csak elmélet kérdés. Hisz sosem tudni ugyebár...
2015. dec. 27. 10:15
 6/7 anonim ***** válasza:
igen, ha érdekled most már ír ő, főleg ha megígérte
2015. dec. 27. 10:17
 7/7 anonim ***** válasza:

Te, majd ha elmentek randizni, onnan is fogod bombázni ide a kérdéseket, hogy: most mit csináljak? mikor fog megcsókolni?

Hihetetlen, menyire életképtelen emberek vannak.

2015. dec. 27. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!