Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Úgy érzem nem fogok tudni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem nem fogok tudni soha megváltozni. Hogyan találhatnék társat ilyen előnytelen tulajdonságokkal? Szükségem lenne pszichológus segítségére?

Figyelt kérdés
Csendes, zárkózott lány vagyok. Az emberekből nem váltok ki szimpátiát, viszont unszimpátiát igen. Szinte sosem voltak barátaim, párkapcsolataim sem nagyon. Az emberek nem bírnak hosszabb távon elviselni, gondolom mik lehetnek az okai. Egész egyszerűen hiába próbálkoztam nem tudok kedves, nyílt, barátságos, bárkivel szóba elegyedő ember lenni. A neten is próbálkoztam már, semmi siker nem volt. Szeretnék más lenni, mint amilyen vagyok, de ez nem csak úgy megy hogy csettintek egyet aztán más ember leszek. L/24
2016. jan. 19. 16:56
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

A kérdező hónapok óta minden áldott nap felteszi ezt a kérdést, szóval beletrafáltál, persze, hogy ő volt. Az a baja, hogy agyára ment a sok f.aszság.

Hogy valakinek ennyire ne legyen élete, hogy nap mint nap kiírja ide ezt a kérdést...

Kérdező, mi a célod ezzel? Miért jó ez neked? Esetleg valami fétised van, ami akkor jön elő, ha válaszokat kapsz a gyk-n??

2016. jan. 20. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!