Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy ha nincs egy szál életkedvem sem párkapcsolat nélkül?
Sokféle oka lehet.
pl
-Csak várod a sült galambot, és nem teszel semmit azért, hogy megismerj embereket
- Annyira rágörcsölsz, hogy rögtön látni rajtad, hogy megveszel egy kapcsolatért
Sokat csalódtál...nagy ügy. És ki nem? Az emberek nagy többsége nem elsőre találja meg az igazit. Olyan csak nagyon ritka esetben van, illetve a mesékben. Nekem pl 5 év volt, mert későn kezdtem, illetve nem születtem szépnek, és pont 24 évesen találtam meg. Igen sokat csalódtam, de nem jöttem ide siránkozni, hanem ismerkedtem, szelektáltam, és igen pofára estem sokszor. Ilyen az élet. Aki nem próbálkozik az nem is nyerhet:)
Azzal nem érsz semmit, ha olyannal jössz össze aki nem tetszik. Ez szánalmas. Amellett pedig lesz egy kapcsolatod amiben nem vonzódsz a párodhoz.-.- Az ilyenek halálra vannak ítélve, időpocsékolás, tehát semmi értelme.
Csak türelem.
Amúgy meg foglald le magad. Keress valami hobbit, olvass könyveket, csavarogj a haverjaiddal stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!