Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak hogy ha nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy ha nincs egy szál életkedvem sem párkapcsolat nélkül?

Figyelt kérdés
Jó most sokan írják, hogy fogadd el magad így ahogy vagy, meg lehet élni párkapcsolat nélkül is, de ez koránt sincs így. n/24
2016. jan. 14. 18:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Egy nő egyszer feladott mindent, felmondott a munkahelyén, felhagyott azzal h barátja legyen és nekivágott egy hátizsákkal a világnak, mindenhol dolgozott valamit minden országban 1-2 hétig csak, hogy megéljen aztán ment tovább és tovább
2016. jan. 14. 19:09
 12/14 anonim ***** válasza:

Sokféle oka lehet.

pl

-Csak várod a sült galambot, és nem teszel semmit azért, hogy megismerj embereket

- Annyira rágörcsölsz, hogy rögtön látni rajtad, hogy megveszel egy kapcsolatért

Sokat csalódtál...nagy ügy. És ki nem? Az emberek nagy többsége nem elsőre találja meg az igazit. Olyan csak nagyon ritka esetben van, illetve a mesékben. Nekem pl 5 év volt, mert későn kezdtem, illetve nem születtem szépnek, és pont 24 évesen találtam meg. Igen sokat csalódtam, de nem jöttem ide siránkozni, hanem ismerkedtem, szelektáltam, és igen pofára estem sokszor. Ilyen az élet. Aki nem próbálkozik az nem is nyerhet:)

Azzal nem érsz semmit, ha olyannal jössz össze aki nem tetszik. Ez szánalmas. Amellett pedig lesz egy kapcsolatod amiben nem vonzódsz a párodhoz.-.- Az ilyenek halálra vannak ítélve, időpocsékolás, tehát semmi értelme.

Csak türelem.

Amúgy meg foglald le magad. Keress valami hobbit, olvass könyveket, csavarogj a haverjaiddal stb

2016. jan. 14. 19:41
 13/14 anonim ***** válasza:
Tudom mi a megoldás. Ha nem érzed jól magad párkapcsolat nélkül, akkor legyél párkapcsolatban. Meg is van oldva, ennyi. :)
2016. jan. 14. 19:47
 14/14 anonim ***** válasza:
Én sem érzem jól magam kapcsolat nélkül, de mindent megteszek azért, hogy egyre több srácot ismerjek meg, és hátha köztük lesz a leendő barátom is :) Szerintem az itteni ismerkedéssel sincsen semmi baj.
2016. jan. 19. 02:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!