Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kell a jó, nem. Kell a rossz, két kézzel. Ez tényleg így van?
Nem így van.
Te azt hiszed jó vagy, de lehet, hogy nagyon nem.
Másokat meg nem ismersz, abból amit te látsz, nem vonhatod le, hogy rossz e a kapcsolat.
Hová tűnt a válaszom?:D
Akkor még egyszer.
Mazochizmus újratöltve,vagy mi a fax?
Ez semmi ahhoz, hogy kapj egy normális választ!
De alapból nem így van! Az önértékelés nagyon hamis lehet!
Ha valaki szereti a csintalan csajokat, egy aggszűz nem biztos hogy jó parti neki! Másnál pedig fordítva!
Sajnos a feltett kérdés igaz, még ha vannak is ellenpéldák.
Akárki akármit mond, a jó nem kell soha a nőknek, abban nincs semmi izgató, ott nincs miért küzdeni. Bár én ezt nem rossznak mondom, hanem inkább csak amolyan kihágás a jóból. A nők azt szeretik, ha a férfi irányít és általában az erőt az agresszióban mérik. Persze nem arról van szó, hogy a férfi megveri a nőt, csak arról, hogy határozottan, kicsit odapörkölősen kell bánni velük.
Én mondjuk nem vagyok rossz, de se jó.
Régen mindig olyan voltam, hogy nehogy rosszat mondjak a nőnek, meg alázatos voltam, na perszeeeee, addig nem is volt barátnőm sosem. Aztán kezdtem értékrendeket felállítani és azt akármi történjék is, a leendő barátnőim elé tártam és nem engedtem belőle, lett is tekintélyem és lettek is nagyon szép barátnőim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!