Botox-szal tudok magamnak férfias, macsós arcot csináltatni?
Figyelt kérdés
Vagy hogy megy ez az egész? Az a baj velem, hogy amúgy nagyon visszahúzódó vagyok de mikor feloldódom akkor folyamatosan önkéntelenül vigyorgok és mosolygok. Valószínűleg ilyenkor jön elő belőlem a szeretethiány vagy nem tudom de nagyon gáz. Már többször cikiztek érte többen.
A botox megbénítja az arcizmokat így hiába mosolyognék "belül", az kívül nem látszana. Lehet-e olyan eredményt elérni vele, hogy ne valami torzuljon az arcmimikám de leszokjak a vigyorgásról? Olyan ez nálam mint egy önkéntelen reflex.
#ismerkedés #barátnő #párkapcsolat #csajozás #boldogság #mosoly #szeretethiány #öröm #megbecsülés #vigyorgás
2014. márc. 30. 13:21
1/2 anonim válasza:
Ez vagy kamu vagy nagyon hülye vagy már bocs. Ha a mosolyoddal van bajod, csináltass fogszabályzót vagy fogfehérítést. én még nem láttam olyan embert,aki ne talált volna szimpatikusabbnak egy mosolygó embert egy fapofánál. amúgy a botox annyira bénítja meg az izmaidat csak,hogy ne legyenek mimikai ráncaid. mosolyogni ugyanúgy fogsz tudni.
2/2 A kérdező kommentje:
Ti nem értitek. Eddig akárhány férfitársamat láttam csajozni, mindegyik vagy fapofával tette, vagy csak ezt a mérsékelt, macsós mosolyt nyomatta. Én meg olyan erősen és intenzíven mosolygok, hogy látványosan sugárzom az örömtől, amiért végre tudok beszélni egy lánnyal és nem akad el a szavam. És emiatt vége is mindennek, mindig csak barátként kellek nekik.
2014. márc. 30. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!