Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány szál rózsát lehet adni a barátnődnek?
Figyelt kérdés
páros? vagy páratlan? vagy hogy megy ez?2015. jún. 3. 21:34
3/14 opened paradise válasza:
Elvileg páratlan.
Most nem ugrik be,hogy miért.
4/14 anonim válasza:
1-et ne
2,az kevés
3 is
4 az nem szép szám
5, az páratlan
6,az már valami,de nem jó
7,páratlan
8,kettő nulla
9,páratlan
10, nem jó,mert az első szám,aminek van tízes helyiértéke
11,páratlan
12,a 6 kétszerese,tehát nem
13,nem is kell mondanom
14-42 egyes
42-58 kettes
59 páratlan
60 majdnem
61 páratlan
62 a két számjegy összege 8,ami két nulla
63,páratlan
64,csúnya
65,sok sorozatnak 65 része van
66,ördög
67,páratlan
68,+1
69,páratlan,de tókéletes szám. Ennyi rózsát kell adni.
Köszönöm köszi,Thanks,Danke,Muchas Gracias 👏🏻👏🏻👏🏻
6/14 A kérdező kommentje:
egy normális választ nem lehet?-.-
2015. jún. 3. 21:51
9/14 A kérdező kommentje:
valakitől ugy hallottam, hogy páros számot nem szabad, azaz 2,4,6,8,10 .. de nem vagyok benne biztos és a barátnőmnek szeretnék venni rózsát, mert nem sokára egy évesek leszünk és nem tudom hány szálat lehet venni.
2015. jún. 3. 22:07
10/14 anonim válasza:
99Igazit + 1 műt és azt kell mondani hogy szeretni foglak még az utolsó szál elnem hervad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!