Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok erről?
Korábban olvastam ezen az oldalon pár kérdést a prostizással kapcsolatban,főleg olyanokat,amelyek esetében arról volt szó,hogy az adott fiú fizetős lánnyal veszítené el a szüzességét(20 éven felül).Sokan azt hozták fel ellenérvnek(azonkívül hogy erkölcstelen,lúzerség,szánalmas stb.),hogy miért fizetne valaki a szexért,ha ingyen is megkaphatja.
Végül az lenne a kérdésem,hogy rendes esetben a randikon is fizetni kell az adott programért(pl.vacsora,mozi,színház stb.) és a nő megszerzéséről szól,illetve későbbi ágybaviteléről,akkor mégis miért negatív dolog ha valaki elmegy egy fizetős lányhoz? 20/F
Mielőtt barmozol, nem erről szólt a kérdés. Pusztán az "ingyen is megkapható" szexről.
Már leírtam, egy kedves jófej lányt barátnőnek meghódítani teljesen más téma. Akkor ott úgysem a kiadások meg a szex fontos, hanem az együtt töltött idő. Bár sajnos ilyen lányból egyre kevesebb van, mivel a jó nők gyakran sekélyesek, nagyképűek, egoisták, dominánsak és "erős" független feminista nők, ahogy manapság oly divatos.
Én sok nővel találkoztam mostanában, de a jó csajok mind kb elviselhetetlen hülye p...csákká váltak valahogy. Régen ez nem volt ennyire így az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!