Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondoltok erről az extrém...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről az extrém vágyról?

Figyelt kérdés
Legnagyobb vágyam, hogy csókolózhassak egy fogszabályzós lánnyal. :$ Szerintetek 30 fölött erre még van esély?
2015. okt. 5. 15:25
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
25%
az ilyeneket illett volna kiélni 10-15 évvel ezelőtt
2015. okt. 5. 15:26
 2/20 anonim ***** válasza:
66%
Fura vágyaid vannak. Nekem gyerekként volt fogszabályzóm, de tönkretették vele a fogaimat, áldásnak éreztem, amikor leszedték, és így utólag azt mondom, bele sem kellett volna kezdeni. Akkoriban örültem, ha egy nap fájdalom és hányinger meg gúnyolódás (drótfog, szájzár...) nélkül telt el, fiúzásról nem is álmodtam.
2015. okt. 5. 16:10
 3/20 anonim ***** válasza:
Nem hiszem.
2015. okt. 5. 17:45
 4/20 anonim ***** válasza:
27%
Csak nehogy lepippancson úgy, hogy előtte nem borotváltad le a himbilimbidet. Gondolj bele: Elveszi a száját, de mivel beragadt a szőröd, kitépi az egészet ami fájdalmas.
2015. okt. 5. 18:08
 5/20 anonim ***** válasza:
73%
26-32 között a legegyszerűbb 18-20 éves csajokat felszedni szórakozóhelyeken... főleg ha van bármilyen munkád...
2015. okt. 5. 19:01
 6/20 anonim ***** válasza:
52%
amúgy ebben semmi extrém nincs, mondok én neked extrémet, én meg azt szeretném, ha egyszer szopizhatnék tejet egy olyan terhes nő melléből, aki éppen a farkamon lovagol, ja és ne tőlem legyen terhes... na ez már extrém.
2015. okt. 5. 19:03
 7/20 anonim ***** válasza:
47%

6-os van aki arra izgul, ha női ruhába öltözve chastity-ben térdepelhet a mistresse előtt, aki épp egy dildóval seggberakja.

Vagy van aki azt élvezi(komolyan szexuálisan), ha megeszi a saját szarát és mások ezt nézik.

Ezek még a tiednél is extrémebbek. És ezeknél is van betegebb.

2015. okt. 6. 05:24
 8/20 anonim ***** válasza:
0%
Sőt, van aki arra izgul, hogy női ruhába öltözve szívja ki a szart egy terhes nő melléből... De vannak durvábbak is...
2015. okt. 20. 16:54
 9/20 anonim ***** válasza:
28%
Van. Csak büntetnek érte...
2016. szept. 16. 11:45
 10/20 anonim ***** válasza:
2%
20on valahàny éves kor utàn nem lehet szabàlyozni a fogakat. Na de sok kis làny vàgyik pénzes 30as pasira.
2016. nov. 18. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!