Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondoltok erről az extrém...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről az extrém vágyról?

Figyelt kérdés
Legnagyobb vágyam, hogy csókolózhassak egy fogszabályzós lánnyal. :$ Szerintetek 30 fölött erre még van esély?
2015. okt. 5. 15:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
92%

"20on valahàny éves kor utàn nem lehet szabàlyozni a fogakat"

ezt a baromságot honnan szedted?

2016. nov. 18. 19:03
 12/20 anonim ***** válasza:
10%
Fogorvosom mondta , hogy ilyenkorra rögzűl valami.
2016. nov. 18. 19:06
 13/20 anonim ***** válasza:
76%

40 vagyok.Fogorvosom mondta pár hete, hogy lehet még a fogaimat szabályozni.Tehát lehet felnőtt korban is.Bár nekem csak részleges szabályozás kéne, mert csak egy fogam ferde.De az is megoldható.

Amúgy én meg műfogsoros tatikával akarok csókolózni :DDD

2016. nov. 18. 19:39
 14/20 anonim ***** válasza:
73%
rossz látni,hogy ennyi pszichopata él közöttünk.már lassan ki se lépek az utcára.
2016. nov. 18. 20:08
 15/20 anonim ***** válasza:
93%
Találj ki inkább valami újat! :-)
2016. nov. 18. 22:26
 16/20 anonim ***** válasza:
95%
Gondolom azok, akik itt most felsorolták ezeket a beteges vágyaikat, más kérdések alatt azt írják, hogy ők átlagos külsejű, rendes, kedves, jóindulatú pasik akik sajnos nem kellenek a nőknek. Az ilyenekből lesznek azok, akik a nőhiánytól megbolondulva 40 éves korukhoz közelítve Chatrouletten mutogatják a farkukat webkamerán keresztül vagy szatírkodnak az utcán.
2016. nov. 28. 12:39
 17/20 anonim ***** válasza:
40%
Valósítsd meg az álmodat. Felszedsz egy átlagos nőt, felviszed kérőra, este az ágy mellé készítesz egy vékony drótot. Amikor elaszik kinyitod a száját, rátekered a fogaira a drótot és nosza ..... lesmárolod. Aztán mintha misem történt volna lerekered a drótot és alszol. Reggel semmit sem fog tudni mi történt vele az éjjel.
2017. dec. 12. 19:46
 18/20 anonim ***** válasza:
59%
Nekem is bejönnek a fogszabis lányok, de nem túl nagy élmény velük a csók. Az orális szexről nem is beszélve.
2018. márc. 31. 00:13
 19/20 anonim ***** válasza:
Én mindig is akartam fogszabályzós lánnyal vagy pasival csókolózni. Aztán ahogy elmúltam 18 egyre kevesebb emberen láttam így el sem hittem mikor 22 évesen szerencsém volt egy cuki 18 éves fogszabályzós pasihoz. Szóval soha ne add fel! :) 23/L
2018. márc. 31. 01:38
 20/20 anonim ***** válasza:

Nekem ennél jobb teljesült:

Szájjal kielégitett egy olyan csaj, akinek a nyelvében piercing volt (pontosabban az akkori barátnőm.)

Szerintem ez nagyobb dolog volt, mint amire te vágysz.

2018. aug. 9. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!