Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok erről?
Korábban olvastam ezen az oldalon pár kérdést a prostizással kapcsolatban,főleg olyanokat,amelyek esetében arról volt szó,hogy az adott fiú fizetős lánnyal veszítené el a szüzességét(20 éven felül).Sokan azt hozták fel ellenérvnek(azonkívül hogy erkölcstelen,lúzerség,szánalmas stb.),hogy miért fizetne valaki a szexért,ha ingyen is megkaphatja.
Végül az lenne a kérdésem,hogy rendes esetben a randikon is fizetni kell az adott programért(pl.vacsora,mozi,színház stb.) és a nő megszerzéséről szól,illetve későbbi ágybaviteléről,akkor mégis miért negatív dolog ha valaki elmegy egy fizetős lányhoz? 20/F
Ez hülyeség. Én több randin vettem részt, ahol egy fillért sem fizettem a lánynak.
Lehet sétálni, leülni egy parkban. Beszélgetni, csókolózni. Egy exbarátnőmmel így jöttem össze.
Mert normális esetben egy randi után nem olyan nővel/lánnyal vagy aki csak a munkaköréből adódóan foglalkozik veled, hanem talán némi érzelem is játszik a dologban.
Arról nem is beszélve, hogy egy prosti még mindig drágább, mint egy mozijegy.
Fiú vagyok.
Te szerintem úgy tekintesz a nőkre, mint 1 használati cikkre amit ha használni akarsz, akkor fizetned kell érte. :D
Igaz nekem is megfordult már a fejembe, hogy prostihoz menjek, de valahogy meghátráltam, mert lehet lesz 1 kapcsolatom(ami még azóta se volt XD), aztán majd bánni fogom, hogy nem vele volt az első, akit tényleg szeretek, és nem csak azért van velem mert fizettem neki. És egy kapcsolat, nem csak szexen alapszik, azaz normálisabb embereknél. :) 20/f
Én nem azért fizetek randin, hogy szexeljek az adott lánnyal, hanem legfőképp a vacsoráért (...moziért, színházért, bár ide nem mennék). De még közvetve is legfeljebb csak a lány társaságáért, mert jól érzem magam vele, vagy mert szeretném vele tölteni az időm. Azért ahhoz, hogy egy jó adag pörkölt elfogyasztása közben azon gondolkodj hogyan fogtok szexelni, elég retardnak kell lenni, vagy pedig 1-2 hete nem fényezted a Jancsit. Utóbbin könnyen segíthetsz, az előbbi miatt viszont hiába tetted föl a kérdést :/
21/F
#2. Honnan tudod egyetlen randi után,hogy a lány mit gondol rólad? Hogy érez-e irántad valamit? Mi van ha többször kell hogy találkozz vele,hogy jobban megismerjétek egymást?
pl: van egy lány 3szor randizol vele. Első alkalommal sétáltok,beszélgettek beültök kávézni,meghívod. Második alkalommal valamilyen vacsora szintén meghívod,te fizetsz mindent. Harmadik alkalommal elviszed mondjuk moziba szintén te állsz mindent. Azért hogy megszerezd,hogy aztán később szex is legyen.
Én is nagyon gondolkodok a témán, hogy el kéne mennem egy hivatásoshoz. De még bennem is él a remény halovány kis szikrája, hogy találok egy lányt, akivel megtörténhet az első közös élményem. De közben egyre szánalmasabbnak is érzem magam, ahogy telik az idő, és nem történik semmi...
Pedig már 24 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!