Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről?
Van egy férfi, akivel sem szellemileg, sem érdeklődés tekintetében nem vagyunk egy hullámhosszon… Ő semmit nem tesz a kapcsolatunkért, én utazok mindig hozzá, én kedveskedek neki, apró figyelmességekkel stb…
Szüleivel él, ahol nagyon rossz a viszonyuk. Az apja egy papucs, aki soha sem szól semmit, az anyja, agresszív, ordít mindenen veszekszik, és többször kizárta már a fiait…
Kényszerített sportkarrierje volt fiatalon, pár éve hagyta abba.
Szakított velem egy év járás után, aztán 5 hónap külön, majd térden csúszva visszakönyörögte magát, mondván rájött milyen nélkülem, és hogy szeret…Visszafogadtam. Vannak érzéseim iránta.
Nekem minden téren veszteséges ez a kapcsolat. Kuncsorognom kell, pár szeretetmorzsáért, vagy egy –egy személyes találkozóért. Még egy hosszabb levélért is. A pénzt, és energiát sem sajnálom az utazásra hozzá. (másfél órára lakok tőle) Ezeket mind elmondtam neki… és semmi..
Egyetlen egy dolog tart mellette, (azon felül, hogy reménykedek….) az az illata.
Szexuális téren, ő indít be egyes egyedül.
Randiztam azóta több férfival, mikor szakítottunk, és szexelni is próbáltam, de undorodtam a bőrüktől. Tiszta ápolt és intelligens kedves férfiak voltak… és mégis…
Velük nem volt normális nemi életem, csak „legyen már vége” effektus…
Ezzel a férfival viszont, a gondolatától is elindulnak folyamatok, pláne ha beleszagolok a bőrébe, hajába, testillatába.
Ez nem az arc-szesz, vagy dezodor. Sima natúr bőrillata.
Nem értem, hogy lehet rám ekkora hatással… s ez kihat mindenre..
Miért ennyire kegyetlen az élet, s tesz tönkre engem? Benne vagyok már a korban, szeretnék egy pici babát is…de anyagilag, szellemileg beszámíthatatlan férfi.
Nyilván több ezer férfival nem létesíthetek szexuális kapcsolatot, csak hogy megtudjam, hogy finom e az illata…
Érdekes amit írsz.
Én is imádom a párom illatát,de ezért nem lennék hajlandó bármit benyelni.
Ha így van nincs mit tenni
Ő a te párod jóban rosszban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!