Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről?
A barátomat már több, mint fél éve ismerem, de elég komolytalannak érzem a dolgot. Minden hülyeségen megsértődik és alig találkozunk.
Szerintetek normális meztelen képet kérni? És ha nem szeretném, bunkózik és nem foglalkozik velem.
Mikor együtt vagyunk, akkor minden jó és jól érzem magam vele, de nélküle nem, folyton idegeskedek. Nem tudom mit csináljak, ebből lehet szerintetek komolyabb?
ez egy értelmetlen kapcsolat
ne adj meztelen képet neki
válts
A bunkózás arra megy ki, hogy ezzel manipuláljon.
Ha alig találkoztok és még így is viselkedik, akkor ez nem egy jó kapcsolat. Egy jó kapcsolat másképpen működik: ott a felek egyirányba tartanak, segítik egymást az útjukon, és nem mindenféle piszlicsáré dolgot felfújnak.
Azt várja, hogy mindig én hívjam el ide oda, akár hozzánk, de én még náluk nem voltam, mert "az anyukája nem akar takarítani".
Hagynom kellene?
Van, hogy 2 hetente találkozunk és nem írna magától, ha én nem írnék, mind a kép miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!