Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos! Ti mit gondoltok erről?
Szerintem inkább keress magadnak egy Férfit, és hanyagold a fiúkat.
Szánalmas, amikor valakinek barátnője van, de állandóan más csajokkal csetel, lájkolgatja a képeit, stb...
Szerintem az szánalmas, aki ezek után még nem rúgta ki páros lábbal a srácot...
Mégis mit hiszel, hogy csak elbeszélgetnek a tengerbiológia gyönyöreiről egy jó dokumentum film közben? Aha, nyilván. Meg akarja dugni, és te vagy annyira h.lye, hogy elnézd neki, hogy félrelép, és még utána téged is megdughasson, ha már más csajt nem sikerül leakasztani, akkor legyen otthon egy tartalék.
Ha neked ez kell, akkor egészségedre.
En megmondtam az elettarsamnak, hogy a csEteles az nem megcslas, csak en glusztralt leszek tole . Ha flusztralt vagyok, akkor behuzok neki nehanyszor. Meg a csajnak is.
Azota lepattant rola az osszes kiscsaj. :D InteLligens megoldasok nem hasznaltak ilyen esetben soha. N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!