Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
Lassan 2 hónapja vagyok együtt a barátommal.
Én 24 éves vagyok és úgy tudtam, hogy ő 35, de megtudtam, hogy 39 éves.
Így azért én ezt már elég sok különbségnek gondolom...
De miért nem vallotta be? Miért tette ezt?
Mit tegyek?
24/L
2015. nov. 22. 14:26
1/7 anonim válasza:
Ha 11 év korkülönbséget képes vagy elviselni, akkor mit számít már a +4?
2/7 anonim válasza:
35 nem sok , de 39 igen? :D
Most őszintén, nem tök mind1 hány éves?!
Nyilván azért nem vallotta be, mert valahogy megtudta, h te 35 felettivel már nem ismerkednél. Ami egyébként sztem hatalmas f___ság, mert nem az életkoron múlik egy párkapcsolat, hanem, hogy mennyire vagytok egy hullámhosszon.
3/7 A kérdező kommentje:
Bocs, elfelejtettem kiemelni:
a korkülönbség még talán oké, bár az a plusz 4 is sokat számíthat.
A fő probléma, hogy miért és hogyan volt képes hazudni...
2015. nov. 22. 14:31
4/7 anonim válasza:
Az elején valószínűleg nem gondolta át, hogy a kettőtök kapcsolatából mi lehet. De inkább kérdezd meg őt, biztos, hogy tudja a választ sokkal jobban, mint mi.
5/7 anonim válasza:
kövezzetek meg de nem értem a problémát! ha 11 évet nem találtál soknak akkor plusz négy már teljesen mindegy. hazudott? igen hazudott, de ha jól kijöttök akkor ez legyen a legkisebb bajod!
6/7 A kérdező kommentje:
Nem probléma hogy hazudott már az elején ilyen dologban? Akkor hogyan bízzam meg ezek után benne??? Sokat beszéltünk a korkülönbségünkről, hogy a 11 év még pont ideális, akkor miért nem mondta el? nem érdemlem meg, hogy az igazat tudjam???
2015. nov. 22. 15:30
7/7 anonim válasza:
Valószínű, hogy csak egy kufircra tervezett veled az elején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!